Tragedia care i-a marcat adolescența lui Alin Oprea de la Talisman: „A fost șocantă vestea. Murise de leucemie”

.

Alin Oprea a avut o copilărie și adolescență marcate de suferință. Artistul a fost părăsit de tată înainte să se nască, iar, mai târziu, a pierdut o altă persoană dragă, de această dată din cauza unei boli crunte, leucemia.

Tragedia care i-a marcat adolescența lui Alin Oprea, ex-Talisman

Invitat în emisiunea „În Oglindă”, Alin Oprea a dezvăluit povestea din spatele piesei „Atât de singur” a trupei Talisman. Solistul a vorbit despre pierderea care i-a marcat adolescența. Prima dragoste a artistului s-a stins din viață din cauza leucemiei.

Alin Oprea s-a îndrăgostit pentru prima oară la vârsta de 15 ani, de o fată de la Liceul de Balet, el fiind elev la cel de Muzică.

„Nu era o dragoste matură, dar sentimentul acela era acolo și era pentru prima oară când îl simțeam. Ne-am propus să plecăm amândoi în tabără la mare peste vară. Ea urma să ia trenul din Cluj, eu de la Turda”, a povestit Alin Oprea, la „În Oglindă”.

Citește și: Ce spune Tavi Colen despre împăcarea cu Alin Oprea. Li s-a oferit 100.000 de euro să reunească trupa Talisman pentru un singur spectacol

Adina, prima lui dragoste, a fost răpusă de leucemie

Adolescenta nu a urcat niciodată în trenul spre mare. Alin a făcut două plimbări de la un capăt la celălalt fără succes. S-a întâlnit în tren cu alți prieteni și a petrecut cele două săptămâni în tabără la Năvodari. Întors de pe litoral, și-a dorit să o revadă, însă n-a mai revăzut-o niciodată.

„Au trecut câteva luni până când m-am întâlnit cu mama ei, care ieșea dintr-o bisericuță chiar de lângă liceul nostru, îmbrăcată în negru de doliu. M-am gândit că a murit cineva din familie. M-a salutat, m-a întrebat ce mai fac și am dat să plec.

Mi-a spus să rămân puțin pentru că vrea să-mi dea ceva. Mă întorc și zice: «Uite, tu nu știi, probabil că nu ai aflat, dar Adina s-a dus și ți-a lăsat un bilețel înainte să plece». A fost șocantă vestea la vârsta fragedă pe care o aveam. Murise de leucemie”, a mai spus Alin Oprea, pentru sursa citată.

Citește și: Alin Oprea, nuntă ca-n basme cu Medana Medaria, în prezența a 500 de invitați. Cu ce se ocupă soția solistului

„Atunci m-am mâniat un pic pe divinitate”

Piesa „Atât de singur” este inspirată din mesajul pe care Adina l-a lăsat în urmă pentru Alin Oprea.

„Mă tot urmărea mesajul ei din bilețel: «Din păcate a trebuit să plec departe în umbre reci, dar din acest moment nu te voi mai lăsa niciodată singur, atât de singur!». Nu prea îmi puteam desfășura viața. Jumătate din timp mă gândeam la ea și la cât de nedreaptă a fost plecarea aceasta.

Atunci m-am mâniat un pic pe divinitate. Până când nu am reușit să fac ceva pentru ea și apoi să ard acel bilet de tot, i-am dat foc la o lumânare, nu am putut să îmi găsesc liniștea”, a mai spus artistul.

Alin Oprea a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Larisa Uță, alături de care are doi copii, pe Adrian și Melissa. Alin și Larisa s-au separat în 2019, iar divorțul lor s-a pronunțat în 2021. În toamna anului 2023, artistul s-a recăsătorit cu Medana Medaria.

Foto: Facebook; YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton