10 ținute virale purtate de Delia Matache. De la cagula cu coarne la jacheta de rafie / Galerie foto

.

Întotdeauna altfel, dar la fel de memorabilă, Delia Matache (42 de ani) bifează ținută controversată după ținută controversată. După ce, la sfârșitul anului trecut, a mers în studioul Radio ZU purtând o cagulă cu coarne, zilele trecute s-a fotografiat purtând un nou articol vestimentar nonconformist, o jachetă de rafie. În cinstea stilul ei eclectic, am reunit câteva dintre cele mai atipice apariții ale artistei.

Top ținute nonconformiste purtate de Delia Matache

Delia are un stil vestimentar efervescent. Dacă în viața de zi cu zi preferă ținutele comode, tricourile oversized, boyfriend jeans și rochiile-cămașă, când vine vorba de concerte, apariții TV sau online, artista optează pentru o selecție de piese vestimentare și accesorii cel puțin neobișnuite.

Citește și: Vedetele cucerite de cizmele de cauciuc cu care Delia a creat isterie! Cum au ajuns cel mai râvnit accesoriu: „Lumea modei devine puțin ridicolă”

Jacheta de rafie

Cel mai recent, Delia s-a fotografiat purtând o jachetă din rafie. Dintr-o plasă, artista a improvizat și un accesoriu de pus pe cap. Cumulat, cele două postări au adunat aproape 80.000 de aprecieri și au stârnit o mulțime de glume.

„Soluția să nu mai cumperi pungi de fiecare dată când mergi la magazin”, a glumit Liviu Teodorescu.

„Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de-astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate”, a scris un urmăritor.

„O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, a mai comentat cineva.

Citește și: Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini care „ies” din abdomen / Galerie foto

Corsetul cu mâini care „ies” din abdomen

Anterior, cu ocazia lansării albumului „Flex”, Delia și stilistul ei, Hilke Muslim, au creat o serie de ținute gotice, în care au încorporat nonculoarea negru, latexul și un accesoriu de pus pe cap cu ținte, printre altele.

Artista și-a lansat noul album într-un decor futurist. Concertul a fost susținut într-un muzeu de artă imersivă și a putut fi ascultat de invitați doar prin intermediul căștilor. Outfitul inedit al solistei a inclus un corset nonconformist, o reproducție a formei bustului cu două mâini „ieșind” din abdomen. Ținuta din latex a fost accesorizată cu bocanci cu platformă.

Citește și: Delia a bifat o nouă apariție controversată. Cât costă accesoriile solistei: „Orice e mai bine decât să treci neobservat”

Cagula cu coarne

La finalul anului 2023, alături de sora mai mică, Oana Matache, Delia a lansat piesa „Jimmy Samurai”. Surorile Matache au cântat melodia în premieră la Radio ZU.

Delia a purtat o ținută atipică. Solista a optat pentru o cagulă (sau balaclava) croșetată cu coarne, de culoare lila, o pereche de ochelari de soare Bilel A.CHOUTRI, un tricou verde pe sub o cămașă în carouri, jeanși până la genunchi și cizme galbene din cauciuc, rezultatul unei colaborări între brandurile MSCHF și Crocs.

Descoperă și alte apariții controversate purtate de Delia Matache în GALERIILE FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton