Theo Rose și Răzvan Simion, aniversații zilei. Cum i-au sărbătorit iubitul, Anghel Damian, și soția, Daliana Răducan: „La mulți ani, dragoste!” / Foto&Video

.

Theo Rose și Răzvan Simion sunt aniversații zilei. Astăzi, 8 august, artista împlinește 27 de ani, în timp ce prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește 44. Theo și Răzvan își sărbătoresc aniversările în moduri complet diferite. Prezentatorul de la Antena 1 se află cu soția lui, Daliana Răducan, în luna de miere, în timp ce cântăreața a fost sărbătorită cu o zi în avans, pe platourile de filmare de la „Vocea României”.

Theo Rose și Răzvan Simion, sărbătoriții zilei

Theo Rose și Răzvan Simion își sărbătoresc aniversările de 27 și, respectiv, 44 de ani, astăzi, 8 august. Theo filmează audițiile pe nevăzute din sezonul 12 „Vocea României”, în timp ce prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se află în Bali, Indonezia, în luna de miere.

Citește și: Theo Rose și Horia Brenciu, apariție inedită la Vocea României 2024. Detalii din culisele sezonului 12: „Avem o echipă de nebuni”

Răzvan Simion, aniversare la mii de kilometri de casă

Răzvan Simion și soția lui, arhitecta și designerul de interior Daliana Răducan, se află în Bali, Indonezia, în luna de miere. Tot astăzi, perechea aniversează două luni de căsnicie. Cuplul s-a căsătorit într-un cadru restrâns pe 8 iunie.

„Cred că în momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu doar lapte și miere este momentul în care m-am maturizat, în care am devenit femeie. Astăzi este prima ta aniversare în care suntem soț și soție. Și suntem în luna de miere. Dragul meu soț, îți doresc la mulți ani fericiți, nici dulci ca mierea, nici ca sarea în bucate, ci așa cum îi sunt necesari sufletului tău. Iar eu îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc”, a scris Daliana Răducan Simion pe Instagram, în dreptul unui Reels.

„La mulți ani, dragoste!”, mai spune Daliana în videoclipul postat pe rețelele sociale. „Mulțumesc, dragoste! 44, forty four!”, a răspuns prezentatorul de la Antena 1. Ulterior, arhitecta a surpins mai multe cadre spectaculoase cu resort-ul de lux unde sunt cazați.

Adelina Pestrițu, Luminița Anghel și Diana Munteanu i-au urat „La mulți ani!” lui Răzvan în secțiunea de comentarii. „Când vezi doi oameni care s-au găsit, te bucuri din toată inima. Draga mea, să-ți trăiască Omul și să vă păstrați energia și starea asta frumoasă. Să vă bucurați de acest «împreună» care vă prinde atât de bine. Vă iubesc! La mulți ani, Răzvan. Ai un loc special în inima mea”, a scris și Mirela Retegan în dreptul postării.

Citește și: Cum arată părinții lui Răzvan Simion. Imagine rară cu mama și tatăl prezentatorului, la nunta cu Daliana Răducan

Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian și de publicul de la „Vocea României”

Theo Rose a fost surprinsă în avans de colegii de la „Vocea României” și de iubitul ei, Anghel Damian. La Instagram Story, cântăreața a repostat un videoclip de pe platoul emisiunii-concurs de la Pro TV, în care publicul îi scandează numele.

Prietena ei, Andreea Constantin, a postat la Instagram Story și un moment în care solista intră într-o încăpere unde este așteptată de Anghel Damian, care ține în mâini un buchet de flori, de Horia Brenciu și de alți colegi și prieteni, printre care și Andrei Bănuță, care îi cântă împreună „La mulți ani!”.

Iubitul lui Theo, actorul, scenaristul, producătorul și regizorul Anghel Damian este născut la doar o zi diferență de ea, pe 9 august. Cuplul are împreună un fiu, Sasha Ioan, care a împlinit 1 an pe 14 iunie.

„La mulți ani celui mai frumos artist-om! Ești iubită tare!”, a scris Ioana State în mediul online.

Foto: Instagram/@theorose.official; @daliana.raducan.simion

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton