Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat în viața mea!”

.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Cei doi nu au spus nimănui de marele pas, dar artista a dezvăluit recent că totul s-a petrecut în urmă cu trei săptămâni.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare taină

Theo Rose a dezvăluit că și-a legat în mod oficial destinul de cel al lui Anghel Damian în septembrie. Cei doi nu și-au dorit atenția publicului și au decis să țină secret evenimentul.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru cancan.ro.

Artista a declarat la sfârșitul verii că își dorește o nuntă extrem de discretă, departe de ochii curioșilor și alături doar de prietenii foarte apropiați și de familie. Ea a spus atunci că își dorește o rochie de mireasă foarte simplă pentru marele moment.

„Nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! […] o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua” – a spus artista pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluiri din intimitatea relaţiei cu Anghel Damian. Ce a spus despre un al doilea copil: „Aşa rămâne flacăra aprinsă”

Citeşte şi: Cum arată viața lui Theo Rose la aproape un an de când a devenit mamă: „Vreau să fac bani, dar nu cu orice preț” / Video

Citeşte şi: Sasha, fiul lui Theo Rose, pe urmele mamei sale. Micuțul, filmat în timp ce face vocalize/ Video

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat în familie

Theo Rose și Anghel Damian au fost foarte discreți și cu privire la botezul fiului lor, Sasha. Cei doi și-au dorit ca botezul fiului lor să fie un eveniment intim și doar pentru ei și familia lor.

„A fost botezat la o lună, l-am botezat în cadrul familiei, acolo, nu am dat cine știe ce petrecere. Iar nunta probabil se va întâmpla la fel: vom merge noi doi și cu nașii la biserică, la starea civilă și cam asta: o masă în familie, atât. Mie îmi plac și petrecerile, dar la cât cânt acum, nu aș mai avea energie și pentru petrecerea mea. Poate că, la un moment dat, dacă ne ține Dumnezeu sănătoși și o să ne meargă la fel de bine o să dăm o petrecere în cinstea fericirii noastre” – a declarat Theo pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton