Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică la 26 de ani. „Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei” / Foto

.

Theo Rose (26 de ani) a vorbit pe Instagram despre prima ei intervenție estetică. Actrița din serialul „Clanul” a spus că, mai presus de aspectul estetic, schimbarea a fost făcută din considerente medicale.

De ce și-a scos Theo Rose alunița de pe nas

Theo Rose și-a scos alunița de pe nas. Deși a glumit că oamenii nu o puteau privi în ochi din cauza ei, cântăreața a notat că alunița era în creștere. Alunițele sunt un potențial factor de risc pentru apariția cancerului de piele. Orice modificare a acestora poate reprezenta un semn că există riscul să fie un melanom.

„Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata!”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

De cât timp sunt Theo Rose și Anghel Damian împreună

La doar 26 de ani, Theo Rose trăiește cea mai frumoasă și productivă perioadă din viața ei de până acum. Are o carieră impresionantă în muzică și televiziune, o relație de cuplu solidă și un copil sănătos.

Din vara anului 2022, Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian, actor, scenarist, producător și regizor. S-au cunoscut la castingul pentru serialul „Clanul”, însă nu s-au mai văzut o perioadă de câteva luni după aceea. Mai târziu au reluat legătura la repetiții, în timpul cărora relația lor profesională a devenit una de prietenie și apoi de cuplu.

Citește și: Vestea care i-a schimbat viața lui Theo Rose: „Lui Anghel îi dăduseră lacrimile” / Video

Câți oameni o urmăresc pe Theo Rose pe Instagram și TikTok

În vara anului trecut, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui fiu, Sasha Ioan. La scurt timp după, artista s-a întors la muncă. Mai întâi la filmările pentru „Vocea României”, apoi la cele pentru serialul „Clanul”.

În paralel, Theo Rose a continuat să înregistreze piese și să filmeze videoclipuri, dar și să susțină concerte. Mai mult decât atât, a rămas o prezență nelipsită de pe rețelele sociale, unde are o comunitate de peste 1,2 milioane de oameni pe Instagram și de 2,3 milioane pe TikTok. Și-a respectat în continuare și contractele online, în timp ce s-a redescoperit într-un nou rol, cel de părinte.

Citește și: Anghel Damian, fotografie rară, înduioșătoare cu fiul său. Theo Rose a surprins momentul și l-a făcut public

Theo Rose și Anghel Damian, în vacanță în Dubai

Deși resimte oboseala venită la pachet cu responsabilitățile rolurilor de părinte și artist, Theo Rose se consideră o „privilegiată a sorții” și este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în prezent.

Luna aceasta, Theo Rose și Anghel Damian au mers alături de fiul lor într-o binemeritată vacanță în Dubai, cu ocazia festivalului Untold Dubai. Deși sunt un cuplu cât se poate de discret, de această dată, Theo și Anghel au postat mai multe imagini înduioșătoare cu ei împreună. În imagini Theo Rose apare dansând și îmbrățășându-l pe Anghel Damian. Artista se uită la telefon și zâmbește când, la un moment dat, regizorul o sărută.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton