Theo Rose, prima apariție la TV la câteva ore după ce a născut. Cum se simte iubita lui Anghel Damian

.

Theo Rose a avut prima apariție televizată la doar câteva ore după ce a devenit mamă! Artista a intrat în direct, în emisiunea „La Măruță”, difuzată la Pro TV, și a povestit cum se simte după ce a născut.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel pe 14 iunie 2023. Artista, în vârstă de 25 de ani, a născut prin cezariană și s-a declarat mai fericită ca niciodată că își poate ține în brațe copilul.

Theo Rose, după ce a devenit mamă: „Copilul e mare, e zdravăn. E și înalt, ca taică-su”

“E aici! Îl țin în brațe! E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc! Doamne ajută!” – sunt primele cuvinte transmise de Theo Rose, pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit mamă.

La doar câteva ore după ce a născut, artista a intrat în direct prin video call cu Cătălin Măruță, în emisiunea lui, și a vorbit despre cum se simte ca proaspătă mămică.

“A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata’ o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.” a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce nume va purta fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Theo și Damian au ales deja numele copilului. Pe băiețel îl va chema Sasha Ioan. Numele Sasha provine din limba greacă, de la Alexandros, care înseamnă războinic. Se spune că persoanele care poartă acest nume sunt energice și îndrăznețe.

Sarcina a fost pentru Theo Rose o perioadă extrem de frumoasă.

„Ce stare de lumină … fără nesiguranțe, doar cu certitudini, cu intuiția mai ascuțită decât oricând, cu hotărârea de a-mi schimba viața și de a mă îngriji de sănătatea mea și bunăstarea celor din jur. Nu degeaba i se spune minune.

E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri, dar ajungi să o simți cu adevărat doar dacă observi mesajul cu care ea vine în viața ta. Sarcina mi-a descoperit multe adevăruri. M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul cu care copilul meu vine între oameni și că asta e promisiunea pe care eu trebuie să i-o fac atunci când o să-l țin pentru prima dată în brațe: că o să îl cresc și învăț să trăiască în și cu ADEVĂR”, a declarat cântăreața acum două luni.

Citeşte şi: Theo Rose a dezvăluit numele copilului: „Vă zic, că nu am secrete”

Citeşte şi: Theo Rose, de nerecunoscut. Ce dezvăluiri a făcut artista: „E greu să fii femeie însărcinată” / Video

Citeşte şi: Theo Rose, mulțumită că s-a îngrășat în timpul sarcinii: „Arăt și eu ca om”. Ce greutate are acum

Citeşte şi: Theo Rose, mulțumită că s-a îngrășat în timpul sarcinii: „Arăt și eu ca om”. Ce greutate are acum

Câte kilograme a luat în greutate, pe parcusul sarcinii, Theo Rose

În ultimele luni, Theo a luat în greutate circa 10 kilograme. Dar acest lucru nu a deranjat-o, deoarece ea a spus în nenumărate rânduri că își dorește să se îngrașe puțin.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți” – a precizat ea.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton