Theo Rose a chemat un preot pentru Sasha, la nici o săptămână de la naștere. De ce a făcut acest lucru

.

Clipe emoționante și de neuitat în familia lui Theo Rose. Ea și Anghel Damian sunt sunt părinți de doar câteva zile, băiețelul lor, Sasha Ioan, venind pe lume pe 14 iunie. Artista a născut prin cezariană, iar totul a decurs fără probleme.

“A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă aștepatm să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că ‘tata’ o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată!

„E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte”

Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil, că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.” – a declarat artista, la scurt timp după naștere.

Theo și iubitul ei sunt în vizită la părinții artistei, în comuna Izvoarele, județul Prahova. Ei au decis să cheme un preot pentru a-i face copilului slujba de primire a numelui, dar și pentru prima slujbă religioasă de după naștere.

Citeşte şi: Alex Leonte și actuala iubită se cunosc de dinaintea relației lui cu Theo Rose. Ce a fost între ei în trecut

Citeşte şi: Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată împreună într-un videoclip. Câte kilograme a luat artista în sarcină

Citeşte şi: Theo Rose a spus de ce l-a îmbrâncit pe Anghel Damian în plină stradă. „De ce mi-a fost frică, n-am scăpat!” / Video

Citeşte şi: Theo Rose, pictorial incendiar, în postura de gravidă, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. „Nu am niciun fel de limită!” / Foto

„Am primit slujba de după naștere și de primire a numelui pentru copil❤️”, a scris cântăreața pe InstaStory, în dreptul unui clip video cu preotul.

„Cum m-au așteptat acasă, la țară, ai mei!”

Familia lui Theo Rose i-au primit pe proaspeții părinți așa cum se cuvinte, cu baloane și un tort în cinstea lui Sasha.

„Hai să vă arăt cum m-au așteptat acasă, la țară, ai mei! Bine, asta e doar aici jos, că mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos ne-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente, dar foarte frumos!

Ce ne-am bucurat noi când am ieșit din spital, nu am vorbit să pregătească nimeni, m-am bucurat doar că e curat, că făcusem curat fix înainte să plec și m-am bucurat că ajung și e curățenie, nici nu m-am gândit la baloane, deși și eu am mai făcut pentru finuțul meu așa, dar nu m-am gândit deloc. Ne-a făcut aici frumos, nașa ne-a făcut!”, a explicat cântăreața pe InstaStory.

Theo Rose, cadou inedit e la mama soacră imediat după naștere

Artista a primit din partea mamei lui Anghel Damian, viitoarea soacră, un talisman pentru Sasha, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să protejeze copilul și să-i aducă noroc.

“Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sahsa, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică” – a spus Theo în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton