Teo Trandafir, răspuns pentru Dana Budeanu după ce a spus că „se îmbracă pilaf”. „Unul dintre cele mai importante complimente!”

.

Teo Trandafir i-a răspuns Danei Budeanu, după ce aceasta a criticat alegerile vestimentare ale prezentatoarei de televiziune.

Într-una dintre emisiunile sale din mediul online, Dana Budeanu (44 de ani) a adus în discuție felul în care Teo Trandafir (55 de ani) se îmbracă. Criticul de modă a spus că deși celebra vedetă de televiziune are farmecul ei, ținutele pe care le alege pentru toate aparițiile sunt ”pilaf”.

Teo, reacție după ce Dana Budeanu a vorbit despre stilul ei vestimentar

„Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale online.

Invitată, în trecut, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo a menționat-o pe Dana Budeanu atunci când a dezvăluit că nu pune preț pe haine, ci pe lucruri „cărora nu le pot da foc”, cum ar fi diamantele.

„Prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc!”

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: ‘când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată.’

Citeşte şi: Cum se înțelege Dana Budeanu cu fostul soț. Stilista și Radu Budeanu au împreună două fete gemene

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj umilitor pentru Maurice Munteanu. Cum i-a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Dana Budeanu, apariție rară cu gemenele ei. Cum s-a fotografiat cu Daria și Maria

Citeşte şi: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca: „Anumite operații sunt exagerate”/ Video

Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc. Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile” – a spus Teo, în emisiuinea lui Rifai.

Teo Trandafir, din nou la radio

De câteva luni, Teo Trandafir s-a reîntors la prima ei mare dragoste – radioul. Împreună cu colegul ei Mihai Hîndă, Teo prezintă emisiunea “Bară la bară”, la Radio Impuls. Trecerea de la televiziune la radio este percepută de vedetă ca o pauză.

“Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întotdeauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză.   

E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem”, a spus Teo Trandafir, acum câteva săptămâni, potrivit cancan.ro.

Teo Trandafir a mai lucrat la radio în trecut, dar cu toata acestea spune că a avut ceva emoții când s-a produs schimbarea din cariera ei.

“Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși”, a continuat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton