Tavi Colen, despre nunta cu Emma Ștefan. „Nu spune că-și dorește!” Între ei este o diferență de vârstă de 21 de ani

.

Tavi Colen se gândește să facă petrecerea de nuntă cu iubita lui, Emma Ștefan (de la Radio Zu). Cei doi formează un cuplu frumos și închegat de mai bine de un deceniu și sunt căsătoriți religios, iar acum și-ar dori celebreze iubirea ce și-o poartă unul altuia cu o petrecere de neuitat.

Tavi Colen și Emma Ștefan s-au căsătorit religios

Tavi Colen, fostul solist al trupei Talisman, și Emma sunt destul de discreți cu privire la relația lor și se afișează rar împreună, însă povestea lor de dragoste este una ca în filme. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și se pregătiți să facă și petrecerea de nuntă. Într-un interviu la Antena Stars, cântărețul a declarat că Emma nu a pus niciodată presiune pe el cu privire la nuntă, dar se gândesc de mult să o facă.

„Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot. Emma nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu” – a precizat Tavi Colen pentru sursa amintită mai sus.

Fostul solist al trupei Talisman recunoaște că este un bărbat gelos, dar spune că nu reacționează exagerat. Dar este un lucru despre care spune că îl deranjează la Emma – că poartă adesea haine largi.

Citeşte şi: Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

Citeşte şi: Reacția Minodorei după ce s-a scris că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen

Citeşte şi: Ce avere are Tavi Colen: „Am făcut bani de mic”. Care este numele real al artistului

Citeşte şi: Tavi Colen, noi mărturisiri despre conflictul cu Alin Oprea: „Nu ne împăcăm”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sunt gelos, dar nu fac urât. Înainte făceam foarte urât, dar acum nu. Dacă îți spun care este cel mai des motiv de ceartă, pe mine mă eneverează aproape în fiecare zi un singur lucru la ea: că se îmbracă lălâi. Cu tricouri și cămăși de-ale mele…”, a mai spus Tavi Colen.

Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma de la Zu

Între Emma și Tavi Colen este o diferență de vârstă de 21 de ani, ea având 36 de ani, iar el 57 de ani. Prezentatoarea de la Radio Zu a recunoscut că era mare fană a trupei Talisman înainte să îl cunoască pe Tavi. Iar despre elementele cheie ale unei relații închegate și armonioase, Emma spunea în urmă cu ceva vreme că sunt trei la număr.

„Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire. Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are. Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia.” – mărturisea Emma, acum ceva timp, tot pentru Antena Stars. 

Înainte de a o cunoaște pe Emma, Tavi Colen a trecut printr-o căsnicie cu Elena, femeia care i-a adus pe lume un băiat, Mario.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton