Tania Budi, apariție surpriză cu părul scurt. Vedeta și-a uimit fanii cu tunsoarea băiețească

.

Tania Budi și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare cu părul foarte scurt. Vedeta a publicat o poză în care este tunsă băiețește, cu părul puțin peste linia urechii.

Cum arată Tania Budi cu părul scurt

Tania Budi a fost în trecut și rămâne și astăzi pe lista celor mai frumoase femei din România. La 56 de ani, fosta vedetă de televiziune pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe pentru că nu își arată vârsta. Tania Budi este activă pe rețelele de socializare, unde publică adesea fel de fel de fotografii sau materiale video cu diverse momente din viața ei. Printre postările recente se numără și un în care este înfățișată cu o tunsoare scurtă.

„Cândva eram dulce și inocentă, apoi s-a întâmplat o prostie…” – a scris ea în dreptul fotografiei cu care și-a uimit fanii.

Imaginea a dunat rapid câteva dute de apreiceri din partea fanilor care și-au dat seama că poza nu este actuală.

„Ce frumos m-ai dus!”

„Noo, doar părul ți-a crescut” – au comentat internauții.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Tania Budi cu părul scurt.

Ce face Tania Budi de arată atât de bine

Tania Budi se menține într-o formă fizică de invidiat de ani buni, dar acest lucru nu ar fi fost psibil dacă nu s-ar fi îngrijit corespunzător. Deși o ajută foarte mult moștenirea genetică, vedeta are și anumite reguli de viață sănătoasă de la care nu se abate.

Citeşte şi: Tania Budi deschide un nou club și dezvăluie secretul tinereții fără bătrânețe: „Trebuie să știi exact când pui punct” / Exclusiv

Citeşte şi: Tania Budi, despre traumele din copilărie: „Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni”

Citeşte şi: Tania Budi, prima intervenție chirurgicală estetică la 53 de ani

Citeşte şi: Tania Budi, despre secretul unei siluete de invidiat. „Mănânc orice, dar… „

“Sport, pilates, am aparate acasă de urcat trepte, mai multe din astea. La pilates am antrenor personal, iar acasă am niște aparate și mai fac cardio. După ora 18.00 nu mai mănânc, în rest consum orice, dar în cantități nu foarte mari” – a spus Tania Budi, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Vedeta este de părere că pentru a fi mereu în formă, tonică și energică este important să ai o atitudine pozitivă față de viață.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine.

Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală. Trebuie să ai grijă și de ce citești, de ce urmărești, la ce te uiți. Dar cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul. E doar alt mușchi. Și cum să îl antrenezi? Cu citit, cu matematică. Eu mi-am antrenat creierul și de aceea sunt bine, am emoții să le exprim” – spuna ea, acum ceva timp, pentru ego.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton