Survivor All Stars, 5 martie. Ana Pal și Oana Ciocan, iubita lui Jador, primele declarații după ce au intrat în show: „Cred în destin” / Exclusiv

.

Ana Pal și Oana Ciocan s-au alăturat emisiunii Survivor All Stars România, în ediția de marți, 5 martie. Ana va face parte din echipa Faimoșilor, iar Oana din cea a Războinicilor.

Ana Pal și Oana Ciocan s-au alăturat reality show-ului Survivor All Stars România

Echipele roșie și albastră au suferit noi modificări. Săptămâna trecută, Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor All Stars România în urma unui duel cu fostul kickboxer Cătălin Zmărăndescu. Tot săptămâna trecută, Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars deoarece a fugit din camp, încălcând regulile show-ului de la Pro TV.

În prima ediție a săptămânii acesteia, două noi concurente s-au alăturat competiției Survivor All Stars. Aceste concurente sunt Ana Pal și Oana Ciocan.

„Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenților este variată, iar fiecare a venit cu propria motivație. Fiecăruia dintre concurenții acestui sezon i s-a dat o doua șansă. Astăzi, doi noi concurenți vor primi o a doua șansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, a spus Daniel Pavel, în ediția de marți, 5 martie.

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să participe la Survivor: „Am prins câteva secvențe și nu-mi place ce văd” / Exclusiv

Cine este Ana Pal

Ana Pal are 30 de ani și este luptătoare de MMA și antrenoare de lupte grele. Tânăra a mai participat la Survivor în 2020, unde a provocat un incident neplăcut. Concurenta l-a lovit cu un pumn în cap pe Războinicul Andrei Ciobanu.

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a declarat Daniel Pavel, la acel moment.

„Ce caută Andrei în echipa Faimoșilor? Ce să zic? Acum că suntem împreună, trebuie să îngropăm securea războiului!”, a declarat Ana Pal la Survivor All Stars, în ediția din 5 martie.

„Andrei Ciobanu nu îmi va mai fi o piedică! Ca și relație consider că va decurge mult mai bine decât data trecută. Consider că ne vom înțelege de data aceasta”, a mai declarat Ana Pal, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: Cătălin Moroșanu vrea ca Zanni să câștige Survivor All Stars. Ce planuri are cu banii câștigați / Exclusiv

Ana Pal își întreține singură familia numeroasă

După acel episod, Ana Pal a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în plan personal. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Ana a rămas fără loc de muncă, toate luptele MMA fiind suspendate. Familia Anei depinde exclusiv de veniturile ei.

Ana Pal provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap, care sunt întreținuți de tatăl lor, un tractorist, și mama lor, casnică. Situația este cu atât mai dificilă având în vedere că unul dintre frați, Florin, suferă de probleme grave de sănătate, inclusiv o tumoră pe creier și lipsa unui rinichi.

Ana Pal a devenit mama unui băiat, Ștefan, la doar 19 ani. Sarcina nu a fost planificată, însă concurenta de la Survivor All Stars a decis să păstreze copilul.

„Celor de acasă am să le arăt o altă Ana, Ana aceea care luptă până la ultima putere, indiferent de obstacole”, a mai spus Ana Pal, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: Survivor All Stars, 29 februarie. Reacția lui Jador după ce a fost descalificat din show: „Ne vedem de drum fiecare”

Cine este Oana Ciocan

Oana Ciocan are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online.

Oana Ciocan formează un cuplu cu Jador, după ce s-ar fi cunoscut la vizita medicală dinainte de Survivor All Stars România. Iubitul Oanei a fost descalificat de la Survivor după ce a fugit din camp. Motivul ar fi fost tocmai să o întâlnească pe ea. Lui Jador i s-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul ar fi fugit din tabără.

Citește și: Survivor All Stars, 28 februarie. Jorge, atacat de Jador, Zanni și Andrei Ciobanu: „Nu-l duce creierul”

Oana Ciocan a plâns când a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare.. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!”, a spus Oana Ciocan plângând, la Survivor All Stars.

Oana Ciocan consideră un dezavantaj faptul că se alătură reality show-ului după ceilalți colegi. Oana nu crede în coincidențe, însă, și are certitudinea că, locul ei este la Survivor All Stars.

„Cu siguranță nu este un avantaj faptul că ajung după colegii mei. Știu asta pentru că am mai fost în această situație. Ei sunt deja uniți, sunt ca o familie, iar eu fiind nouă în competiție sunt cumva o alegere mai ușoară privind nominalizările, dacă este cazul.. ceea ce nu este o problemă pentru mine, pentru că știu unde am venit. Subiectul acesta privind strategiile.. este unul complicat! Îmi doresc doar să iau cele mai bune decizii”, a spus Oana Ciocan, pentru Unica.ro.

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Cu cine locuiește concurentul de la Survivor All Stars

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador

După o perioadă îndelungată în care a fost singură, Oana Ciocan l-a întâlnit pe Jador, omul lângă care își dorește să rămână o viață.

„Ei bine, au trecut anii, viața mea s-a schimbat foarte mult de atunci. Am fost singură o perioadă lungă de timp, iar asta m-a ajutat extraordinar pe mai multe planuri, și într-un moment total neașteptat, am întâlnit persoana lângă care vreau să stau o viață. Acum sunt mult mai calmă și mai matură, știu ceea ce îmi doresc și nu mai am așteptări de la ceilalți oameni. De la Survivor All Stars, îmi doresc doar să-mi bucure inima și să fie încă o experiență bună atât cât o să fie”, a mai spus Oana Ciocan, în exclusivitate pentru Unica.ro.

⁠„Nu cred în coincidențe, cred în Dumnezeu și în destin. Dacă am primit această șansă, înseamnă că este locul meu aici”, a încheiat concurenta de la Survivor All Stars.

Citește și: Maria Lungu, probleme după eliminarea de la Survivor All Stars: „Organismul nu a înțeles neapărat ce s-a întâmplat” / Exclusiv

Jador, dedicație muzicală pentru Oana Ciocan, la Survivor All Stars

Înainte să fie eliminat din show, Jador i-a făcut o dedicație muzicală iubitei lui. ​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador Oanei Ciocan.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana”, a mai spus artistul.

Foto: Pro TV; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton