Survivor All Stars, 29 februarie. Reacția lui Jador după ce a fost descalificat din show: „Ne vedem de drum fiecare”

.

Jador (28 de ani) a fost descalificat de la Survivor All Stars pentru nerespectarea regulilor reality show-lui. În ediția de joi, 29 februarie, artistul a fost sancționat pentru că a fugit din camp pentru a se întâlni cu iubita lui, Oana Ciocan.

Cum a reacționat Jador după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars

Seara trecută, gazda emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că Jador a fugit din tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulile de la Survivor All Stars. Din cauza comportamentului neregulamentar, artistul a fost descalificat din show. Jador a fost filmat în timp ce alerga, la propriu, din camp.

În urmă cu mai multe săptămâni, lui Jador i s-ar fi promis că-și va putea vedea iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul a fugit din tabără. Jador și Oana s-ar fi cunoscut la vizita medicală dinainte de Survivor All Stars.

„Sunt doar supărat. Am o zi proastă. Dacă dvs. ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează dacă plec de nebun așa”, a spus Jador, după ce a fost întrebat de ce a fugit din camp.

„Vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a intervenit Daniel Pavel.

„I love you! De acord. De acord. Vreau să-mi stingeți asta ca să fie ca la fiecare treabă și să ne vedem de drum fiecare după treaba lui, nu?”, a încheiat Jador.

Citește și: Survivor All Stars România: Lola Crudu, mesaj emoționant pentru tatăl ei: „Nu lăsați dependența să strice familia”

Reacțiile celorlalți concurenți

Jador a fost văzut de colegii de trib fugind din camp. Atitudinea lui la adresa co-echipierilor și echipei de filmare nu i-a surprins pe Faimoși. De fapt, din declarațiile lui Zanni, plecarea lui Jador din tabără nu a fost o întâmplare izolată.

„Ce, nu v-ați obișnuit să plece? Iar a plecat… L-au apucat țapaliile pe Jador al nostru. L-au apucat mendrele, figurile. Vedetă. El nu e ca tine. E mai sus. El se %^& pe tine. De ce? Că poate. Că are bani”, a spus Zanni.

După ce Faimoșii și-au dat cu părerea privind motivațiile lui Jador, un Războinic a intervenit în discuție cu o opinie diferită. Iancu Sterp a mărturisit că el crede că Jador nu voia de părăsească show-ul, dar că orgoliul l-a împiedicat să-și pledeze cazul.

„Eu simt că el nu a plecat bine. El nu mai putea să dea înapoi din cauza încăpățânării lui. Încăpățânare care l-a dus într-un moment urât pentru el și greu. Cred că lui îi pare rău în momentul ăsta”, a spus Iancu Sterp, la Survivor All Stars.

Citește și: Survivor All Stars, 28 februarie. Jorge, atacat de Jador, Zanni și Andrei Ciobanu: „Nu-l duce creierul”

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador

Oana Ciocan are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online.

Înainte să fie eliminat din show, Jador i-a făcut o dedicație muzicală iubitei lui. ​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador Oanei Ciocan.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana”, a mai spus artistul.

Foto: Capturi Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton