Survivor All Stars, 26 martie: Triunghi amoros între Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli. „Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli”

.

În ediția Survivor All Stars din 26 martie, Zanni și-a recunoscut indirect sentimentele față de Ana Porgras, după ce a fost sărutat pe obraz de Alexandra Duli. Artistul și fosta gimnastă au legat o frumoasă prietenie la Survivor 2021. După încheierea proiectului, drumurile lor s-au despărțit, dar reîntâlnirea de la Survivor All Stars i-a legat și mai puternic.

Zanni a recunoscut indirect că are sentimente pentru Ana Porgras

Săptămâna trecută, Faimoșii s-au jucat „Adevăr sau provocare”. În timpul jocului, Zanni a fost provocată să o sărute pe Ana Porgras pe gât, ceea ce a și făcut. Tot săptămâna trecută, Zanni a fost sărutat pe obraz de Alexandra Duli, și ea provocată.

Alexandra Duli a fost trimisă de Războinici la duel cu Maria Chițu, propunerea lui Sorin Pușcașu, purtătorul colanului de imunitate individuală, pentru eliminare. După o luptă strânsă, Maria Chițu a părăsit reality show-ul de la Pro TV.

Înainte să știe dacă Alexandra Duli a rămas în competiția Survivor All Stars, Zanni a decis să-i ofere o floare și să o pupe pe obraz, dacă a trecut de duel. Înainte de sărut însă, i-a cerut acordul Anei Porgras.

Citește și: Survivor All Stars 14 februarie 2024. Ana Porgras, luată cu targa de pe plajă. „Alergătura asta te omoară” / Foto

„Pentru mine, ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana”

„Vreau să o pup pe Duli pe obraz. Ana, pot să o pup pe Duli pe obraz, dacă vine?”, a întrebat Zanni la Survivor All Stars. „Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?”, a răspuns Ana Porgras.

„Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el”, a spus fosta gimnastă mai târziu.

„Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că, și pentru mine, ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: «Ce faci, cumetre?». Nu îl lăsam să își facă provocarea. «Pleacă cumetre de aici!»”, a spus Zanni, recunoscându-și indirect sentimentele față de fosta sportivă de performanță.

Citește și: Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

Alexandra Duli, impresionată de gestul lui Zanni

Alexandra Duli a apreciat gestul lui Zanni și a luat floarea de la el în camp. „A fost drăguț din partea lui. Chiar nu mă așteptam”, a spus. „Ceva se înfiripă acolo. Prea e zâmbăreț Zanni”, a spus Ștefania Stan, completată de Alexandra: „Eu nu cred”.

În 2021, Zanni a admis că s-a simțit atras de Ana Porgras, că o consideră o femeie frumoasă, dar că nu a reușit să o vadă ca pe o iubită. Înainte să înceapă Survivor All Stars, sora Anei Porgras, Georgiana, a prezis că fosta gimnastă și Zanni vor colabora bine împreună.

„Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție”, a spus Georgiana, pentru Fanatik.

Foto: Capturi Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton