Survivor All Stars, 12 martie: Oana Ciocan, reacție dură după ce a fost avertizată în privința relației cu Jador: „Omul în care au dat este jumătatea mea”

.

În ediția Survivor All Stars din 12 martie, Războinica Oana Ciocan, iubita lui Jador, a fost avertizată de Faimoasa Ștefania Stănilă în privința relației sale cu artistul. Oana și Jador formează un cuplu de câteva luni și s-au logodit după ce solistul a fost descalificat din reality show pentru că a fugit din camp să se vadă cu ea.

Oana Ciocan, avertizată de Ștefania Stănilă în privința relației cu Jador

Oana Ciocan a intrat în competiția Survivor All Stars săptămâna trecută, alături de Ana Pal. Înainte de introducerea Oanei în echipa Războinicilor și a Anei în cea a Faimoșilor, Jador a fost descalificat, iar Cătălin Moroșanu eliminat. Jador a fost descalificat pentru că a fugit din camp să o vadă pe Oana, încălcând regulile reality show-ului.

Ulterior, înainte de plecarea solistului din Republica Dominicană, Jador și Oana Ciocan s-au logodit. În ediția Survivor All Stars de seara trecută, Oana a fost avertizată de Faimoasa Ștefania Stănilă în privința relației cu Jador. Tot în ediția de aseară, Războinicii au câștigat „Jocul pentru recompensă”.

Oana Ciocan își susținea colegii pe traseu când Ștefania Stănilă s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă este bine. I-a mărturisit că ea și ceilalți Faimoși o plac și o consideră un om bun. Tocmai de aceea, Ștefania a sfătuit-o pe Oana, în numele întregii echipe, să aibă grijă de viitorul ei.

Citește și: Survivor All Stars România: Oana Ciocan, noi detalii despre relația cu Jador: „Mi-am dorit mult un bărbat așa cum e el”

Oana Ciocan, despre Jador: „Este omul cu care eu o să trăiesc o viață”

„Eu știu cel mai bine ce am acasă. Omul despre care ei au o părere și omul în care ei au dat toți este jumătatea mea. Este omul cu care eu o să trăiesc o viață. Pentru ei, poate să fie cel mai groaznic om, oricum vor ei. Omul ăla, pentru mine, nu are defecte”, a spus Oana Ciocan la testimoniale.

„Nu este viața lor. Eu îl știu cel mai bine. N-ai cum să vii tu la mine și să-mi spui: «Trebuie să ai grijă, că e viitorul tău!». E viitorul meu, eu aleg. Nu sunteți familia mea, nu aveți cum să vă băgați în relația mea”, a mai spus Oana Ciocan, la Survivor All Stars.

Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut la vizita medicală pentru Survivor All Stars și s-au mutat împreună imediat. În emisiunea „La Măruță”, Jador a spus că iubita lui este o „fată super” și că nu o merită. De asemenea, Jador crede că Oana se va întoarce foarte repede acasă, lucru pe care el și-l dorește foarte tare.

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan, iubita lui. Unde s-au cunoscut și când s-au mutat împreună: „Nu merit așa fată bună”

Cine este Oana Ciocan de la Survivor All Stars

Oana Ciocan are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online. De câteva luni, tânăra formează un cuplu cu Jador.

„Am fost singură o perioadă lungă de timp, iar asta m-a ajutat extraordinar pe mai multe planuri, și într-un moment total neașteptat, am întâlnit persoana lângă care vreau să stau o viață”, a declarat Oana Ciocan, în exclusivitate pentru Unica.ro, despre relația cu Jador.

Oana Ciocan consideră un dezavantaj faptul că s-a alăturat reality show-ului după ceilalți colegi. Nu crede în coincidențe însă, și are certitudinea că locul ei este la Survivor All Stars.

Foto: Pro TV, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton