Soția lui Iosif Rotariu, internată în Turcia și operată de cancer la colon. Drama prin care trece familia fostului fotbalist

.

Familia lui Iosif Rotariu trece iarăși printr-un perioadă foarte delicată. Soția fostului internațional, Dana, este de câteva săptămâni în spital și a fost supusă unei operații de extirpare a două tumori de la colon.

După ce fiica lui adoptivă, Kassandra, a suferit în ultimii ani peste 50 de operații, din cauza bolii cumplite cu care a fost diagnosticată, osteomielită, acum și soția lui Iosif Rotariu se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Dana, soția lui Iosif Rotariu, operată de cancer la colon

În urmă cu aproape trei săptămâni, Dana Rotariu a fost internată la o clinică din Turcia, unde a trecut printr-o intervenție dificilă.

Medicii i-au extirpat două tumori la colon. Soția fostului fotbalist Iosif Rotariu urmează să înceapă ședințele de chimioterapie în curând.

„Sper să trecem cu bine peste acest moment greu!”

„Soția este bine deocamdată. Sper să trecem cu bine peste acest moment greu”, a declarat Rotariu, potrivit gsp.ro, după intervenția suferită de soția sa, Dana.

Intervenția chirurgicală din Turcia a fost una costisitoare, dar Rotariu spune că a achitat deja o mare parte din bani și situația este sub control.

Calvarul prin care trece Kassandra, fata adoptivă a lui Iosif și a Danei Rotariu

Kassandra are 18 ani și a fost diagnosticată cu o boală îngrozitoare ce îi distruge sistemul osos, osteomielită. Afecțiunea se caracterizează prin apariția unor infecții care duc la deteriorarea țesutului articulațiilor.

Până acum, tânăra a trecut prin 53 de intervenții medicale la nivelul picioarelor.

La începutul anului trecut, Kassandra declara că se simte mai bine dar încă merge la medic pentru a-i fi monitorizată afecțiunea.

Citeşte şi: Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, se confruntă cu dureri mari după cele 53 de operații. „Sunt supărat. Nu e ușor!”

Citeşte şi: Kassandra Rotariu, tânăra care a suferit 49 de operații până la 15 ani, aleasă șefa clasei într-un liceu de top

Citeşte şi: Ce face și cum arată Kassandra, fata adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu

“Sunt mai bine, am mai crescut. Mă țin bine pe picioare, dar încă mai am nevoie de ajutor. Am fost în Franța recent și a trebuit să mă verifice și să vadă cum e cu proteza mea. Au zis că momentan totul e ok. Le-am zis că am niște dureri foarte mari la proteză în ultimul timp și au spus că ei nu au ce să îmi facă momentan, ar trebui să încerc cu exerciții și dacă nu merge, să revin la ei. Eu mă bucur cu toate operațiile pe care a trebuit să le fac pentru că mă gândesc că, într-un final, o să fiu cât de bine pot dacă îmi ies toate bine și mă ajută” – a declarat ea în emisiunea Exclusive VIP.

Kassandra avea patru ani când a fost adoptată de fostul internațional și de soția lui. Până să ajungă în noua familie, fata a fost maltratată de bunica ei, care a bătut-o violent și a ars-o pe corp cu acid sulfuric și cu țigara aprinsă.

“Kassandrei îi place foarte mult la liceu”

Lăsând la o parte ororile trăite în copilărie și problemele de sănătate, Kassandra și-a făcut părinții mândri cu rezultatele excepționale la învățătură.

“Kassandrei îi place foarte mult la liceu. A intrat pe baza notei de la atestat (n.r. Cambridge), a luat zece, știe engleza foarte bine. Acum face două săptămâni online, apoi va merge la școală. Îi place româna, scrie chiar și poezii. Se înțelege foarte bine cu colegii și cu domnii profesori, s-a adaptat rapid. A fost numită șefa clasei de către colegii ei pentru că are inițiative de organizare, se implică. Încă nu a luat note, dar îi place să învețe. Ne bucurăm că a intrat la acest liceu” – a relatat Iosif Rotariu, acum ceva timp, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton