Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie de la unul dintre brandurile preferate de Kate Middleton la cununia fotbalistului cu fiica ei

.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil pe 25 decembrie, la București, în prezența familiei și prietenilor. În afara miresei, care a avut cele mai frumoase apariții ale serii, mama, soacra și nora ei au bifat, la rândul lor, apariții de excepție. Soacra lui Ianis Hagi, Liliana Tănase, a purtat o creație de la unul dintre brandurile preferate ale lui Kate Middleton.

Mama și sora lui Ianis Hagi, Marilena și Kira, au optat pentru rochii Valentino cu estetici diferite. Kira a purtat o rochie neagră mini cu pene și fără bretele, în timp ce mama ei a ales o rochie lungă din voal brodat cu paiete argintii și turcoaz. Mama miresei, Liliana Tănase, a purtat o rochie roșie Jenny Packman, unul dintre brandurile favorite ale Prințesei de Wales.

Soacra lui Ianis Hagi și-a accesorizat rochia Jenny Packman cu bijuterii în valoare de peste 11.000 de euro

Rochia roșie purtată de Liliana Tănase este în prezent redusă de la 3.530 de euro la 2.471. Soacra mică și-a accesorizat ținuta cu un colier Van Cleef & Arpels în valoare de aproximativ 8.310 euro și cercei de la același brand, în valoare de 2.884 de euro.

Petrecerea de cununie a avut loc la un club din nordul Capitalei, într-un decor atipic. Cuplul a avut aproximativ 400 de invitați și a optat pentru aranjamente florale roșii, inspirați de Crăciun, cel mai probabil. Atmosfera evenimentului a fost întreținută, printre alții, de artistul Horia Brenciu.

Citește și: Mama și sora lui Ianis Hagi, elegante în ținute Valentino la nunta jucătorului de fotbal cu Elena Tănase / Galerie foto

Elena Tănase a purtat două rochii, o creație Marchesa roșie și o creație Elie Saab în degrade roz fucsia și galben. A doua apariție a fost accesorizată cu un șal din pene roz.

„Suntem fericiți, bucuroși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Le mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi”, a declarat Ianis Hagi după semnarea actelor. „Sunt foarte bucuroasă și foarte emoționată că am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a completat Elena Tănase.

Citește și: Ce decor atipic a fost la cununia lui Ianis Hagi! Zeci de brazi roșii au atârnat deasupra meselor invitaților

Citește și: Logodnica lui Ianis Hagi, Elena Tănase, elegantă într-o rochie mini purtată de Kylie Jenner. Cât costă creația Versace

Cu ce se ocupă părinții Elenei Tănase

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu discret de mai mulți ani și s-au logodit în această vară, la Paris. Sportivul a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022, iar în octombrie 2023, perechea a organizat o petrecere de logodnă la Constanța.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-ar fi cunoscut pe când fotbalistul juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța. Elena este de origine aromână, asemeni sportivului, și a urmat Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Tatăl tinerei este Dimciu Palavoti Tănase, om de afaceri în construcții și agricultură.

Foto: Captură YouTube/Știrile PRO TV; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton