Smiley și Gina Pistol, imagini spectaculoase din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare în resortul în care stau

.

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței și se bucură pentru câteva zile de un sejur relaxant și superb.

Cele două vedete vor sta într-un resort turistic, situat în zona dealurilor Saint-Paul de Vence, potrivit cancan.ro, unde prețurile de cazare pornesc de la circa 2.000 de lei, pentru camerele matrimoniale simple și ajung la 5.500 de lei, pe noapte, pentru camerele Deluxe.

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere

Proaspeții însurăței au postat deja primele imagini din vacanța lor, iar peisajul și împrejurimile îți taie respirația.

Vezi în GALERIA FOTO primele imagini din luna de miere a celor doi.

Smiley și Gina Pistol au devenit oficial soț și soție pe 27 mai 2023. Cei doi s-au cununat civil și religios în cadrul unor ceremonii discrete, iar a poi a urmat o petrecere de neuitat, cu circa 300 de invitați, într-un local de lux, din Snagov.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, primele declarații după ce au devenit soț și soție. Imagini din locația de vis în care are loc petrecerea nunții / Video

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol, fără Josephine în luna de miere. „Am zis să fie pentru noi doi!”

„E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija!”

Citeşte și: Gina Pistol a uitat de o tradiție importantă la nuntă. Spectacolul oferit de soția lui Smiley / Video

Citeşte şi: Cum se înțelege Gina Pistol cu mama lui Smiley? Soacra vedetei, declarații după nuntă: „O iubesc așa cum e”

„O zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.
Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.” – a declarat prezentatoarea de la “Chefi la cuțite”, după slujba religioasă.

Smiley și Gina Pistol s-au dus în doi în luna de miere, fără fetița lor, Josephine. Sunt de părere că această călătorie ar fi fost obositoare pentru micuță. Și, în plus, luna de miere trebuie să fie doar pentru ei doi.

O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm. Și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm” – a spus Smiley, într-un interviu, la Pro TV.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton