Smiley și Gina Pistol, cadou neprețuit pentru fetița lor, Josephine. Imaginea adorabilă postată de fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite”

.

Josephine Ana Maria a primit un cadou neprețuit de la părinții ei, Smiley și Gina Pistol. Fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a postat în mediul online o fotografie adorabilă cu darul aparte pe care ea și soțul ei i l-au oferit fetiței lor.

Smiley și Gina Pistol, cadou special pentru fetița lor, Josephine

Smiley – Andrei Tiberiu Maria – și Gina Pistol formează un cuplu de aproape un deceniu și împreună au o fetiță, Josephine Ana Maria, în vârstă de trei ani. Recent, în mediul online, fosta prezentatoare de la Antena 1 a fotografiat-o pe Josephine alături de un cadou special, un cireș.

Josephine Ana Maria s-a născut pe 9 martie 2021. Cândva în acea perioadă sau mai târziu, Smiley și Gina Pistol au plantat în grădina casei un cireș pentru fetița lor. Primăvara aceasta, Gina a postat o fotografie cu cireșul înflorit. „A înflorit cireșul ei”, a scris Gina la Insta Story.

Când avea doar 5 luni, Josephine a mai primit în dar de la părinții ei un colier din aur cu prenumele ei drept pandantiv. În plus, micuța are o colecție impresionantă de jucării. Cele mai importante sunt, însă, momentele pe care Josephine le petrece alături de părinții ei.

Totodată, Smiley și Gina iubesc să călătorească și și-au făcut un obicei din a merge în vacanțe alături de Josephine. Până acum, în formulă de trei, familia a vizitat Grecia, Italia, Maldive și Statele Unite ale Americii.

Citește și: Reacția Ginei Pistol când Smiley își „pierde nopțile la studio”: „Mă distrează!”

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

De ce nu postează Smiley și Gina Pistol poze cu chipul fetiței lor

Până acum, Gina și Smiley au ținut chipul lui Josephine departe de ochii curioșilor. În martie anul trecut, cuplul a postat prima și singura fotografie cu chipul micuței. În rest, perechea s-a rezumat la imagini cu Josephine de la spate.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley în trecut, pe YouTube.

Smiley și Gina Pistol sunt doi părinți fericiți. Deși nu spun nu unui al doilea copil, artistul și prezentatoarea de televiziune nu și-au făcut un scop din a-și extinde familia. Perechea este recunoscătoare pentru că Dumnezeu i-a binecuvântat cu o fetiță și savurează din plin fiecare moment pe care-l petrec alături de ea.

„Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, spunea Gina Pistol în septembrie 2021.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton