Simona Halep, apariție de peste 32.000 de euro, la Sports Festival Cocktail Party. Geanta Hermès, cel mai scump accesoriu

.

Simona Halep impresionează cu alegerile sale vestimentare. Cel mai recent, jucătoarea de tenis, în vârstă de 32 de ani, a optat pentru o ținută perfectă pentru temperaturile ridicate de vară, în cadrul Sports Festival Cocktail Party 2024. Cumulat, ținuta sportivei de performanță s-a ridicat la peste 32.000 de euro.

Simona Halep a purtat o ținută de peste 32.000 de euro la Sports Festival Cocktail Party 2024

Simona Halep a bifat o apariție de excepție la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024, unde a purtat o rochie tip furou semnată Pucci, o poșetă Hermès Kelly Mini și o pereche de sandale negre. Outfitul sportivei s-a ridicat la peste 32.000 de euro, cea mai costisitoare fiind geanta Hermès.

Pentru rochia Pucci de culoare albastră Simona Halep a scos din buzunar aproximativ 2.000 de euro, în timp ce geanta Hermès Kelly Mini a costat-o în jur de 30.000 de euro. Poșeta poartă numele actriței americane devenite prințesă de Monaco, Grace Kelly, care s-a folosit de acest model Hermès pentru a-și ascunde una dintre sarcini.

Citește și: Simona Halep, în rochie Valentino de peste 2.000 euro, la prima apariție TV, după decizia TAS. Detalii din dosarul de dopaj și Serena Williams

Simona Halep, primire călduroasă la Cluj-Napoca

Pe 15 iunie 2024, Cluj-Napoca a găzduit un meci demonstrativ de tenis care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei formate din Simona Halep și Andrei Pavel.

Înaintea disputării partidelor, jucătorii au fost prezentați de Andi Moisescu și Pavel Bartoș, iar Simona Halep a ținut un discurs în fața spectatorilor prezenți la meci, care au aplaudat-o minute în șir, potrivit Sport.ro.

„A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut”

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Simona Halep, potrivit sursei citate anterior. 

„O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a încheiat jucătoarea de tenis.

La eveniment a fost prezent și tatăl sportivei, Stere Halep, care nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului fiicei sale, potrivit publicației citate anterior.

Citește și: Cu ce sumă a fost despăgubită Simona Halep de TAS. Prima declarație a sportivei: „Privesc înainte”

De ce a fost Simona Halep suspendată timp de patru ani din tenis

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis în această primăvară, după 18 luni de pauză. Sportiva a fost suspendată timp de patru ani pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. Jucătoarea de tenis a atacat în instanță suspendarea primită pentru dopaj din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) și a câștigat procesul. Sentința a fost redusă de la patru ani la 9 luni, iar ea s-a întors în circuit la Miami Open 2024.

Simona a fost depistată pozitiv cu substanța numită Roxadustat, în timpul turneului US Open 2022. În mai 2023, Simona a fost notificată că mai multe nereguli au fost găsite și în pașaportul biologic.

Simona Halep susține că nu a știut că substanța interzisă Roxadustat se afla în suplimentul Keto MCT, pe care l-a consumat la sugestia staff-ului condus de Patrick Mouratoglou. Ulterior, Simona a dat în judecată firma canadiană Quantum Nutrition, producătorul Keto MCT, care s-ar face vinovată de folosirea de ingrediente chinezești de proveniență necunoscută fără semnalarea lor în lista de ingrediente.

Foto: Instagram/@simonahalep

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton