Silviu Prigoană, reacție după despărțirea Adrianei Bahmuțeanu de George Restivan. „Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea!”

.

Silviu Prigoană a reacționat acuzele lansate de George Restivan, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, după ce acesta ar fi spus că afaceristul ar fi creat tensiuni în relația lor.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au divorțat după 15 luni de mariaj

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au pus punct căsniciei în urmă cu câteva săptămâni. Separarea a fost anunțată de jurnalistă pe 19 iulie prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.

Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!” – a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu.

George Restivan, atac la adresa lui Silviu Prigoană

Ulterior, George Restivan a lansat public o serie de acuze la adresa lui Silviu Prigoană, spunând că el ar fi responsabil pentru dificultățile din timpul relației cu Bahmuțeanu care a durat un an și trei luni.

„Ca să fac lumină la capătul tunelului, domnul Prigoană după ce a ajuns Blake (n.r. – fiul lui Restivan) la el acasă cu băiatul lui mai mare al domnului Prigoană, atunci el a chemat autoritățile să vină la el acasă fără să fiu informat pentru, că aș fi refuzat vehement.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre relația cu George Restivan. Pe cine a lăsat în America pentru a fi cu ea

Citeşte şi: De ce s-au despărțit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. „Viața merge înainte!” Mesajul transmis de fosta soție a lui Silviu Prigoană

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre primul soț: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap” / VIDEO

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu vrea să devină psiholog și își deschide cabinet: „Am terminat studiile”

Și doresc să mă fac înțeles o dată și pentru totdeauna: eu nu am nimic cu Adriana și o iubesc și acuma, dar eu am fost martor la luptele grele care le ducea cu DGASPC Sector 3 și era sabotată la orice mișcare pe care o făcea în lupta pentru dreptate și eram afectat pentru că nu i se făcea dreptate”- spunea americanul în urmă cu câteva zile, potrivit click.ro.

Ce spune Silviu Prigoană despre divorțul Adrianei Bahmuțeanu și acuzele lui Restivan

Silviu Prigoană a răspuns calm acuzațiilor care i s-au adus, spunând că nu este interesat de viața personală a fostei soții și că preocupările sale sunt legate doar de bunăstarea copiilor săi.

“Nu știu ce a fost la ei în familie, ce discuții au fost. Eu am alte probleme, mă interesează doar copiii minori pe care îi avem împreună. Atât și nimic mai mult. Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea, să se căsătorească, să aibă familia ei, poate așa ar fi renunțat la atâtea șicane. Mie nu-mi pasă de iubiții ei, indiferent ca-s americani sau vietnamezi. E un capitol închis pentru mine”, a declarat Silviu Prigoană, pentru spynews.ro.

Afaceristul a mai precizat că ține legătura cu Adriana Bahmuțeanu numai în scris, prin intermediul curierului. Și doar când vine vorba despre copii.

“Discutăm doar în scris și doar când vine vorba de copii. Punem totul pe foaie și mai departe se ocupă curierul. Nu telefonic, prin e-mail sau mesaje. În scris, atât! Că altfel ar fi zis că aș fi amenințat-o sau mai știu ce alte lucruri. Oricum se va termina odată și situația asta, unul dintre băieți are 17 ani, celălalt 14… Nu mai e mult și vor fi și ei majori” – a adăugat Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost căsătoriți de cinci ori, iar fiecare mariaj s-a încheiat cu scandal. Ei au împreună doi băieți – Eduard (14 ani) și Maximus (17 ani).

Foto – Facebook / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton