Shannen Doherty se pregătește pentru propria moarte. „Brenda” din „Beverly Hills, 90210″ și-a vândut bunurile și mobila din casă

.

Shannen Doherty se pregătește să părăsească această lume. În vârstă de 52 de ani, starul din „Beverly Hills, 90210”, care are cancer de sân în stadiul 4, a început să renunțe la diverse obiecte și achiziții făcute de-a lungul vieții pentru a-i „ușura” situația mamei sale, Rosa, care va fi nevoită să o înmormânteze.

Shannen Doherty se pregetește de moarte

În podcastul său „Let’s Be Clear Monday” a spus că și-a dat bunurile personale în efortul de a face totul mai ușor pentru mama ei Rosa Doherty, în cazul în care va muri în curând din cauza cancerului.

„Prioritatea în acest moment este mama mea. Știu că va fi greu pentru ea dacă voi muri înaintea ei”, a spus starul din Beverly Hills, 90210. „Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca unele lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau ca ea să aibă o grămadă de chestii cu care să se ocupe. Nu vreau să-i rămână pe cap patru unități de depozitare pline cu mobilier” – a adăugat ea.

Ea a explicat că a început să se uite printre toate bunurile pe care le-a achiziționat de-a lungul vieții, pentru a le dona sau a vinde și face acest lucru preventiv, „doar în cazul în care” i se va întîmpla ceva.

Recent, actrița a făcut o călătorie la casa ei din Tennessee, pentru a-și împacheta toate lucrurile, după ce a decis să renunțe la visul ei de a locui pe acea proprietate, înconjurată de caii.

„Așa că am fost în Tennessee să împachetam unul dintre locurile de acolo. A fost foarte greu și foarte emoționant pentru că, într-o anumită măsură, am simțit că am renunțat la acest vis de a construi pe această proprietate o casă pentru mine și o casă pentru mama mea și apoi de a extinde hambarul” – a precizat actrița.

Shannen Doherty: „Renunț la un vis care a însemnat mult pentru mine”

Doherty a adăugat că intenționează să construiască un loc special amenajat pentru caii care au fost „abandonați de proprietari pentru că sunt prea bătrâni” sau „rătăciți”.

„Acesta a fost unul dintre visele mele”, a spus ea în timp ce lacrima. „Îmi făceam bagajele și am început să plâng… Simțeam că renunț la un vis care a însemnat mult pentru mine. Însemna că renunțam la viață? Ne dăm bătuți? Și mama era acolo și mi-a spus: „Nu renunța la acest loc, e în regulă. Nu trebuie să faci asta și poți continua.” Am spus: „Da, evident că pot.”

Prin acest proces de renunțare la multe dintre bunurile materiale, Doherty a învățat că obiectele ei nu îi aduc la fel de multă bucurie cum îi aduc clipele petrecute cu mama și cei dragi.

Cu banii din vânzările bunurilor, actrița vrea să călătorească

„Îmi permite să fac mai multe călătorii pentru că fac bani vânzându-le. Atunci pot să construiesc amintiri diferite cu oamenii pe care îi iubesc. Pot să o iau pe mama în vacanță pentru că am toți acești bani în plus și nu umblu la banii puși de o parte care sunt pentru familie, după ce eu voi muri” – a mai spus actrița.

Vedeta a vorbit mereu deschis cu fanii săi cu privire la lupa ei împotriva bolii, de când a fost diagnosticată prima oară cu cancer la sân în 2015.

Deși boala lui Doherty a intrat în remisie în 2017, cancerul a revenit doi ani mai târziu în stadiul 4.

Anul trecut, actrița anunța dezvăluia că boala ei s-a extins la creier și la oase.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton