Secretele vedetelor pentru un păr sănătos și strălucitor. Ce ingrediente naturale folosesc Lidia Buble, Irina Fodor și Ioana Ginghină / Exclusiv

.

Pentru multe femei, un păr sănătos și strălucitor poate părea un obiectiv imposibil de atins. Genetica joacă, desigur, un rol esențial, însă sunt multe alte lucruri aflate în controlul nostru care sunt la fel de importante, cum ar fi alimentația și produsele cosmetice pe care le folosim. Măștile naturale au devenit un subiect controversat în ultimii ani, mulți specialiști susținând că nu ar avea efecte dovedite. Cu toate acestea, Lidia Buble, Irina Fodor, Ioana Ginghină și Misha Miller au testat mai multe trucuri pentru păr și ne-au dezvăluit ce a funcționat pentru ele.

Secretele vedetelor pentru un păr sănătos și strălucitor

Sunt anumite caracteristici ale părului pe care nu le putem schimba sau pe care le schimbăm cu ceva eforturi. Dacă ne putem schimba culoarea părului sau aspectul lui de la drept la odulat la creț și invers, aceste schimbări nu sunt însă permanente și necesită timp și consistență. Lidia Buble a simțit de pielea ei, alegând să dea șatenul natural mai întâi pe blond, iar acum pe un arămiu vibrant. Irina Fodor dimpotrivă, își iubește culoarea naturală și vrea să se bucure de ea cât mai mult cu putință. Și Ioana Ginghină și Misha Miller se numără printre vedetele care au dezvăluit secretele lor pentru un păr sănătos și strălucitor.

Lidia Buble

Deși iubește blondul, după ce a rămas cu „păr de un duș” după filmările sezonului 4 „Asia Express”, Lidia Buble (31 de ani) s-a orientat către alte vopsele mai blânde. Întâi spre șaten, iar acum spre arămiu. La începutul acestui an, cântăreața ne-a dezvăluit un truc simplu pentru păr lucios, învățat de la mama ei.

„Un truc pentru luciul părului. Mama de mici ne punea oțet amestecat cu apă într-un lighean. Să zicem două căpăcele de oțet într-un lighean în care strângi rufele. Ne punea cu capul acolo, ne mișca de două, trei ori, după care ne storcea. Nu îl mai clătea cu apă și aveam un luciu la păr de niciun produs pe care îl folosesc astăzi nu-mi dă luciul ăla la păr. Mai fac treaba asta uneori”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble, fotografie rară, de colecție alături de cei 10 frați. „Aici, toți 11, de la mic la mare!” Cum a fost surprinsă artista

Irina Fodor

Așa cum spuneam mai sus, Irina Fodor este adepta naturaleții. La 34 de ani, prezentatoarea de la „Asia Express” nu se confruntă cu fire de păr albe și profită la maximum de această perioadă. Pentru păr sănătos, prezentatoarea de la Antena 1 ne-a dat rețeta măștii ei naturale preferate.

„Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a spus Irina Fodor, pentru Unica.ro.

Citește și: Motivul pentru care Irina Fodor nu și-a vopsit părul niciodată. Trucurile de înfrumusețare ale prezentatoarei Chefi la Cuțite / Exclusiv

Misha Miller

Nici Misha Miller nu se vopsește. Artista în vârstă de 28 de ani este norocoasa „purtătoare” a unui păr drept, lung și sănătos, însă s-a confruntat și ea cu căderea părului în trecut. La Fresh by Unica, Misha a dezvăluit că, după perioada pandemiei, s-a confruntat cu o cădere abundentă a părului, care era și foarte uscat. Atunci a descoperit în mediul online un truc naturist.

„Iei orez, îl pui în apă, îl lași peste noapte și dimineața următoare îți speli părul cu acea apă. Are un efect superb imediat. Recomand!”, a spus Misha Miller, pentru Unica.ro.

Citește și: Misha Miller, declarații rare despre iubit, la Fresh by Unica. „El a văzut parcursul meu de la început” / Exclusiv

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină (46 de ani) se confruntă cu dermatită seboreică și a descoperit o mască naturală care previne mătreața și cojirea scalpului.

„Amestecați o linguriță de zahăr brun cu 2-3 lingurițe de balsam. De preferat un balsam natural, ideal pentru un scalp iritat și gras. Frecați foarte bine cu acest amestec pielea capului iar apoi spălați-vă normal cu șamponul dumneavoastră. Se poate folosi și bicarbonatul de sodiu în loc de zahăr brun, pentru părul cu rădăcină mai grasă. Se știe că acesta absoarbe excesul de sebum”, scria Ioana Ginghină în urmă cu mai mulți ani, pe blogul personal.

Foto: Instagram/@lidiabuble; @m1shamiller; @ioanaginghina; @irinafodor

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton