Sărbătoriții zilei, Florin Dumitrescu și partenera de viață a lui Virgil Ianțu, Roxana Alexandru. Cum au fost surprinși de cei dragi / Foto&Video

.

Prima zi din august este motiv de sărbătoare în familiile lui Florin Dumitrescu și Virgil Ianțu. Juratul de la MasterChef a împlinit 37 de ani, iar partenera de viață a lui Virgil Ianțu, Roxana Alexandru, a împlinit 50. Cum i-au surprins cei dragi de ziua lor și ce urări emoționante le-au făcut, descoperă în continuarea acestui articol!

Sărbătoriții zilei sunt Florin Dumitrescu și iubita lui Virgil Ianțu, Roxana Alexandru

Data de 1 august este specială în familiile Dumitrescu și Ianțu-Alexandru, dar nu numai. Întâmplarea, talentul și munca face ca pe cei anterior menționați să-i cunoască și sărbătorească un număr mai mare de oameni. Ce contează cu adevărat este cum i-au surprins cei dragi lor.

Florin Dumitrescu a împlinit 37 de ani. Tortul aniversar a fost ales de fiicele lui

Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de soția lui, Cristina Sima Dumitrescu, și de cele două fiice ale lor, Ava Elisabeta și Mia Victoria, cu un desert delicios. Fetele cuplului au ales un tort decorat cu o familie de „leuți” pentru aniversarea de 37 de ani a tatălui lor. După ce i-au cântat „La mulți ani!” la primă oră a dimineții, juratul de la MasterChef a plecat direct la… salon. Bucătarul s-a sărbătorit cu o tunsoare.

„S-a trezit de dimineață cu noi cântând «La mulți ani!» și cu acest tort. Familia de leuți. E tortul pe care l-au ales fetele pentru el. Cel mai Leu”, a scris Cristina Sima Dumitrescu la Instagram Story.

Citește și: De ce își ține Florin Dumitrescu fiicele departe de bucătărie: „Mi-e frică să le prindă pasiunea asta”/ Exclusiv

Roxana Alexandru, partenera lui Virgil Ianțu, a împlinit 50 de ani. Cei doi urmează să facă nuntă

Tot astăzi, Virgil Ianțu își sărbătorește partenera de viață, care a împlinit 50 de ani. Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana Alexandru, formează un cuplu de mai bine de două decenii și împreună au o fiică, Jasmina Ianțu, în vârstă de 19 ani.

„Nu știți ce faină e fata asta din poze. E un om cum rar întâlnești și sunt foarte norocos că a apărut în viața mea. Datorită ei mi s-au întâmplat cele mai bune lucruri de care mă bucur astăzi. Mulțumesc, Rox, pentru bunătate și pentru înțelegere, pentru râsul nostru zilnic, pentru copia ta, Jasmina, și pentru tot ce faci pentru cei din jurul tău și pentru mine. O urare importantă ar mai fi, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă, de emoții și de tot ce primești de la ceilalți și de la viața. La mulți ani, minune de fată, și să fii sănătoasă!”, a scris Virgil Ianțu pe Instagram și Facebook.

Deși sunt împreună de atât de mult timp, Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu sunt căsătoriți. Prezentatorul „Copiii spun…” s-ar fi logodit cu Roxana după 20 de ani și ar urma să facă nunta în curând, potrivit Cancan.ro. Cei doi vor un eveniment restrâns, pentru sufletul lor. Motivul pentru care au amânat acest moment a fost gustul amar pe care un preot i l-a lăsat prezentatorului TV atunci când i-a cerut să-i căsătorească religios fără certificat de căsătorie.

Citește și: Care este numele real al lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a înregistrat la OSIM porecla dată de Ștefan Bănică

„Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama”

„I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stă un funcționar public și o foaie din-asta… Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampilă și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru”, a povestit Virgil Ianțu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cât costă să mănânci în restaurantul lui Virgil Ianțu. Mai multe vedete i-au trecut deja pragul

Mircea Baniciu a împlinit 75 de ani cu o zi în urmă. „La mulți ani, Mircea Baniciu devenit Mircea Buniciu!”

Mircea Baniciu, fostul solist al trupei Phoenix, a împlinit 75 de ani pe 31 iulie. Fiica lui, Ana Baniciu, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării artistului.

„31 iulie… ziua lui Mircea Baniciu, adică tata! De curând ne-am ocupat să îl facem și bunic… se pare că ne-a ieșit! Rar am întâlnit oameni atât de tineri în esență, atât de vivace și cu ochi atât de sclipitori! Iar când urcă pe scenă… el nu mai e al nostru, e al publicului… și așa va fi mereu! La mulți ani… te iubesc!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

„La mulți ani, Mircea Baniciu devenit Mircea Buniciu!”, a comentat Silviu Andrei de la Virgin Radio România.

Mircea Baniciu mai are un fiu, Victor Baniciu, din relația cu Alina Nemeș. Mircea și Alina formează un cuplu de aproximativ două decenii, dar s-au căsătorit abia în 2014.

„Ca familist sunt printre cei apreciați pozitiv. Sunt un tată nemaipomenit. Copiii mei mă iubesc și sunt convins că o fac din tot sufletul. Nu aș putea să trăiesc fără o familie, pentru că am trecut și prin perioade de singurătate și nu mi-a fost tocmai bine”, dezvăluia cântărețul acum mai mulți ani.

Foto: Instagram/@virgiliantuofficial; @ana_baniciu; @chefflorindumitrescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton