Sarah Dumitrescu, apariție incendiară pe plajă. Fiica Anamariei Prodan s-a pozat în costum de baie: „Semeni cu mama ta!”

.

Sarah Dumitrescu (23 de ani) a făcut senzație în mediul online după ce a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie, în vacanță.

Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan, din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a fotografiat într-o locație de lux de pe litoralul românesc și a postat imaginile pe conturile sale sociale, adunând o mulțime de aprecieri din partea fanilor. Mulți i-au spus că seamănă foarte bine cu mama ei celebră, Anamaria Prodan.

„Adorabilă! ❤️ Semeni tare mult cu mama ta ❤️”

„Un corp foarte bine lucrat, felicitări pentru munca depusă!”

“Frumoaso!”

“Salutări din Spania” – au fost câteva dintre mesajele postate de fani pentru Sarah.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Sarah Dumitrescu în costum de baie.

Sarah Dumitrecu este în vacanță în România, ea fiind stabilită în SUA, unde și-a făcut studiile și joacă baschet la nivel profesionist.

Tânăra face parte din echipa Cal Poly Mustangs din mai 2021, după despărțirea de echipa Universității Mississipi, la care a debutat în toamna lui 2019. Noua echipă reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo, California. Și revine în România doar în timpul vacanțelor de peste an.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Fiica sa, Sarah, și-a împlinit un vis

Citeşte şi: Ce mult seamănă Anamaria Prodan și fiica ei cea mică, Sarah

Citeşte şi: Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou proiect surpriză după ce și-a deschis cazinou: “Când te simți foarte bine, poți să faci bani” / Exclusiv

„N-am fost niciodată accidentată atât de grav”

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un ‘monstru’ pe tabelă și aduce o etică de muncă excelentă și o mentalitate câștigătoare. Cu abilitatea ei de a marca și cu duritatea ei fizică și mentală devenim o echipă mai bună”, spunea antrenorul Cal Poly Mustangs, Faith Mimnaugh, în mai 2021, potrivit AS.ro.

În 2019 și 2020, Sarah a suferit două operații la genunchi.

„Am terminat sezonul și am decis să vin acasă deoarece nu am mai fost de mult timp. Mi-a fost dor de România, de mama, de Bebe. Am avut două operații la genunchi, una în 2019 și una în 2020. N-am fost niciodată accidentată atât de grav și a fost prima dată când s-a întâmplat, dar a venit și mama, și tata. E mult mai diferită viața acolo decât aici. Acolo nu ai timp să faci nimic, în afară de ce trebuie să faci”, a declarat Sarah acum doi ani.

La începutul acestui an, Sarah povestea că a mai trecut printr-o operație în urma unei accidentări.

”Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajută să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnică în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin.

Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfectă. Eu stau singură acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa”, a transmis Sarah Dumitrescu, în februarie, potrivit kanald.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton