Sanda Ladoși se luptă în instanță cu familia pentru o casă. „Valoarea e mică, dar aici e vorba despre altceva”

.

Sanda Ladoși (53 de ani) se află într-o situație tensionată cu rudele sale. Artista a ajuns într-un proces cu vărul său primar, cu care se judecă pentru o casă aflată în Aluniș, un sat din județul Prahova, unde ea a copilărit.

„Dumnezeu e cel care decide!”

Sanda Ladoși este în proces împreună cu fratele său și își dorește să păstreze casa veche a familiei, unde și-a petrecut o bună parte din copilărie. Se pare că rudele Sandei Ladoși își doresc să vândă casa respectivă, lucru care nu este acceptat de artistă.

Citeşte şi: Piesa pe care Sanda Ladoși nu o va mai cânta niciodată în duet: „Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

Unde am eu casa bătrânească, la Aluniș, e un proces care nu e încheiat definitiv, au făcut recurs. Am mers pe principiul Dumnezeu e cel care decide. Nu-s genul de persoană care să dau cu coatele. Am fost la o singură înfățișare, pentru că trebuia. Vorba bunicii m-a lovit direct în inimă. Eu nu am vrut să facem asta. Confictul e cu rudele care vor să vândă, care vor banii.

Citeşte şi: Sanda Ladoși, criticată de propria mamă pentru cum își crește copiii. Ce i se reproșează artistei

Nu mă lupt mai mult decât trebuie. Dumnezeu le va așeza așa cum trebuie. Dacă greșesc, atunci eu pierd. Dacă sunt cinstită, atunci probabil eu câștig. Nu m-am încrâncenat însă. Nimic nu cărăm cu noi. Și nu merită. Pe mine mă doare enorm când se întâmplă așa ceva în familie” – a declarat cântăreața, potrivit cancan.ro.

„Nu mă interesează dacă voi câștiga sau nu”

Artista spune că, din păcate, situația nu se poate rezolva pe cale amiabilă, deși și-ar fi dorit acest lucru. Casa pentru care se luptă are mai mult valoare sentimentală și Sanda Ladoși i-a promis bunicii, înainte ca ea să se stingă, că nu o va vinde. Așadar, cântăreața face tot posibilul pentru a-și ține promisiunea.

Citeşte şi: Sanda Ladoși și soțul ei au fost ridicați de procurorii DIICOT

„Procesul s-a pronunțat, dar părțile nu au fost de acord și se merge mai departe. Eu ce să fac? Singura mea obiecție e că eu nu mi-aș fi vândut amintirile. Valoarea e mică, e o casă de chirpici, dar aici e vorba despre altceva. Nu mă interesează dacă voi câștiga sau nu.

„Nu pot să-mi vând copilăria!”

Procesul a mers mai departe, pentru că vărul meu a exagerat. A vrut să aibă reevaluare și beneficii de pe urma a ceea ce fratele meu a investit în casa bunicilor. Ceea ce l-a enervat, această natură umană. Procesul e irelevant, la Cucuieșți, cu un teren de doi pe doi. Și acum țin, însă, minte când bătrâna mi-a zis ‘lasă că știu că închid ochii și voi vindeți tot’. Iar eu i-am răspuns: ‘nu, eu nu voi vinde, nu pot să-mi vând copilăria’. Dar uite că o fac alții. Unii nu-s așa legați ca mine”. – a adăugat ea.

Sanda Ladoși intenționează să reamenajeze casa bătrânească, fără să renunțe la aspectul bătrânesc al imobilului. Artista spune că ți-ar dori să găsească pe cineva care să-i renoveze casa în stilul în care se construiau locuințele în mediul rural în anii ’80.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton