Roxana Blagu, urare îndurerată pentru fiica ei, Oana, care a împlinit 16 ani: „Simt panică și anxietate la cote maxime”

.

Roxana Blagu are o fiică, Oana, care împlinește astăzi, 4 septembrie, 16 ani. În mediul online, fosta solistă din trupa Trident a publicat o urare îndurerată pentru ziua de naștere a fiicei sale, care a rămas în grija tatălui în urma divorțului.

Roxana Blagu, urare îndurerată de la mulți ani pentru fiica ei, Oana

În urmă cu 11 ani, Roxana Blagu (39 de ani) a pierdut custodia fiicei sale, Oana, după divorțul de tatăl ei, omul de afaceri Marcel Sârbu. La acea vreme, fiindcă fosta cântăreață își schimba des domiciliul, judecătorii au decis ca Oana să rămână în grija tatălui, custodia fiind însă comună.

„Acum 16 ani, Roxana a crezut că nu va mai fi niciodată singură, pentru că devenea pentru prima dată MAMĂ. Nu a știut că va cunoaște singurătatea în așa formă dureroasă… Nu a știut că va fi mamă atâția ani, fără să o strige cineva «mama»… De ani de zile în această zi fericită de altfel, am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime.

În această zi, în fiecare an, îmi doresc să stau doar eu cu mine… pentru că lângă ea nu e posibil. Ani de zile am scris rânduri și le-am șters. Nu le doream citite de nimeni, pentru a nu se interpreta că poate caut atenție sau milă. Pare că sunt puternică, dar o bucățică din inima mea nu e cu mine și e groaznic de dureros… La mulți ani, O! Îți doresc să ai o zi așa cum ai visat-o!”, a scris Roxana Blagu pe Instagram.

Citește și: „Nu am altă cale să îi spun că o iubesc. Ultima dată am văzut-o într-un parc, după 8 ani.” Roxana Blagu de la Trident, despre durerea că nu își poate vedea fiica din prima căsătorie

De ce a rămas fiica Roxanei Blagu cu tatăl ei

Roxana Blagu și Marcel Sârbu s-au despărțit când fiica lor, Oana, avea 3 ani și jumătate.

„În primă fază s-a stabilit domiciliul la mine, iar apoi, într-un final, s-a stabilit la el, custodia fiind în continuare comună. Și acum custodia este comună. Eu, din păcate, nu pot să o văd pentru că de la vârsta de 5 ani mi se spune că nu vrea să mă vadă. Este mai simplu să spui așa pentru lege, pentru oamenii din jur”, a declarat Roxana în 2020, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară în iulie 2020. Roxana are un fiu, Sasha, acum în vârstă de 4 ani, din căsnicia cu Andrei Badiu, fostul soț al prezentatoarei TV Oana Frigescu. La rândul lui, din prima căsnicie, Andrei are o fiică, Maria, în vârstă de 14 ani.

Foto: Instagram/@roxanablagu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton