Rona Hartner spune că a primit o casă de la un străin după ce s-a rugat la Dumnezeu. „Gratis. N-am uitat!”

.

Rona Hartner (50 de ani) a mărturisit de multe ori că a reușit să treacă în viață peste diverse greutăți cu ajutorul credinței. S-a vindecat de cancer de două ori, în mod miraculos, când doctorii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire și a primit un apartament de la un străin, fără ca acesta să-i ceară vreun ban pe el.

În cadrul podcastului “Duet cu Alexandra”, găzduit de Alexandra Ungureanu, artista a spus că în urmă cu mulți ani, când a ajuns prima oară în Franța, s-a rugat să găsească o locuință fără bani, doar pentru o scurtă perioadă. În mod miraculos, dorința i-a devenit realitate.

„Mi-a dat un apartament gratis”

„Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic: ‘Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân’.

A doua zi, un tip care era născut în aceeași zi cu botezul meu catolic, de Sfânta Agatha, Philippe Rochet, este acum în Rai, n-am uitat niciodată și ani de zile l-am sunat de ziua lui… A doua zi un tip pe care nu-l cunoșteam mi-a dat un apartament gratis”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

La vremea respectivă, Rona Hartner avea un iubit în Paris. Iar acesta locuia chiar în apropierea străzii unde ea primise apartamentul de la străinul generos.

„Am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier”

„Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu. Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic. Ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste.” – a mai spus ea.

Rona Hartner și luptele ei cu cancerul

În 2019, Rona a fost diagnosticată cu cancer de colon și a trecut cu bine de boală. Dar în vara acestui an, artista anunța în mediul online că un nou cancer i-a fost depistat de doctori, în urma unui control la plămâni. Medicii i-au spus că are cancer pulmonar în stadiul patru și că în zona creierului a dezvoltat mai metastaze.

“Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!” – a spus Rona Hartner la momentul respectiv, într-o postare pe Facebook.

„Medicii au găsit un remediu-miracol”

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Rona Hartner cancerul. Artista este internată într-un spital din Franța

Citeşte şi: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Citeşte şi: Rona Hartner, apel disperat pentru fani, în lupta cu cancerul. „Aceste tumori nu sunt operabile. Rugați-vă pentru mine!”

Citeşte şi: Rona Hartner, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Doctorii mă trimiteau să îmi fac testamentul” / Video

După ce a primit tratament în Franța, artista a scăpat și de data aceasta de cumplita boală. Rona Hartner este de părere că tot Cel de sus a ajutat-o să depășească acest hop în viață.

„Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație” – a zis ea, acum câteva săptămâni, pentru fanatik.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton