Rona Hartner, apel disperat pentru fani, în lupta cu cancerul. „Aceste tumori nu sunt operabile. Rugați-vă pentru mine!”

.

Rona Hartner trece printr-o perioadă foarte delicată și dificilă din viața ei, după ce medicii au anunțat-o că are din nou cancer.

În vârstă de 50 de ani, actrița și cântăreața a anunțat, la mijlocul lunii iulie, că are cancer la plămâni, cu metastaze la creier. În 2019, artista a mai trecut printr-o bătălie cu cancerul de colon, pe care a câștigat-o.

Rona Hartner: „N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie”

“Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați!” – a dezvăluit ea, pe rețelele de socializare.

Acum, artista a venit cu noi precizări legate de situația în care se află și spune că tumoarea care i s-a descoperit la plămâni măsoară 5 cm și nu poate fi operată. Artista urmează să înceapă tratamentul în Franța.

Rona Hartner: „Celulele canceroase, după ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplică periculos de mult”

Citeşte și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Citeşte şi: Rona Hartner, ultima dorință după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Mă rog să fie bine pentru fata mea!”

Citeşte şi: Rona Hartner și-a retras fata de la școală. „Trebuie să fie disponibilă pentru filme!” Sumalya are 14 ani

Citeşte şi: Rona Hartner spune că a fost hărțuită de diverși regizori: „Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine”

“Cancerul este o boală tare păcătoasă, adesea revine mult mai puternic, celulele canceroase, după ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplică periculos de mult, asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la tratament, dimpotrivă, luptăm. Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze.

Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”  – a declarat ea, pentru playtech.ro.

Rona Hartner a mai precizat că este deja nevoită să își amâne concertele și să ia o pauză artistică de cel puțin doi ani, ceea ce înseamnă că nu va mai putea câștiga bani.

”Mai aveam concerte și în România, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul, nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă.

„Nu pot câștiga bani!”

Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap” – a mai precizat artista, pentru aceeași sursă.

Rona Hartner își îndeamnă fanii să se roage pentru sănătatea ei și le cere acestor toată susținere.

”Rugați-vă pentru mine așa: ‚Doamne, dă-i lui Rona un miracol, fă să dispară boala, cu metastaze, cu tot!’ cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare, îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: ‘Cancerule, ieși din mine!’. O să urmez imunoterapie, e mai suportabilă. N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie.” – a adăugat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton