Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, elegantă într-o rochie de doar 160 de lei, la un eveniment din Trieste, Italia

.

Romina Gingașu (32 de ani), soția miliardarului Piero Ferrari (79 de ani), moștenitorul a 10% din imperiul construit de Enzo Ferrari, a purtat o rochie de doar 160 de lei la un eveniment din Trieste, Italia, de weekendul trecut.

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, elegantă într-o rochie de doar 160 de lei

Romina Gingașu a bifat o aparție de excepție la un eveniment din Trieste, Italia, într-o rochie de doar 160 de lei. La rochia roșie cu guler rotund, bretele răsucite și fronseuri în talie, Romina a asortat un ruj roșu și un zâmbet elegant. Romina nu a spus unde a participat în ținuta accesibilă, însă weekendul trecut a avut loc evenimentul Ferrari Cavalcade 2024.

„Rochia mea preferată”, a scris Romina Gingașu pe Instagram.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au cunoscut în urmă cu mai bine de opt ani, când ea încerca să-i vândă un avion privat marca Bombardier afaceristului italian. Piero a invitat-o la cină, ea a acceptat, iar de atunci sunt împreună. Anul viitor pe 15 februarie, cuplul va aniversa opt ani de relație.

Cu toate că soțul ei are o avere de 9,6 miliarde de dolari, Romina Gingașu se îmbracă atât cu haine de designer, cât și cu piese vestimentare foarte accesibile. Anul trecut, în timpul promovării filmului „Ferrari”, Romina a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a purtat o rochie de aproximativ 250 de lei cumpărată de pe AliExpress.

Citește și: Complicata viață amoroasă a legendei fotbalului italian Toto Schillaci. Cum a ajuns prima soție în brațele colegului său de la Națională. „Nu a crezut!”

Cum a surprins-o Piero Ferrari pe Romina Gingașu la nunta lor din 2021

Romina și soțul ei au participat pe 10 ianuarie 2024 la proiecția specială a filmului „Ferrari” în România. Pelicula prezintă unul dintre cei mai grei ani din viața tatălui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul mărcii de automobile Ferrari. La eveniment, Romina a purtat un brand românesc.

Ținuta Rominei a constat într-o bluză-eșarfă fluidă, roșu-Ferrari, sub un costum negru masculin. Toate cele trei piese fac parte din colecția Primăvară-Vară 2024 a designerului Cristina Săvulescu. Creațiile Cristinei Săvulescu sunt recunoscute și purtate de celebrități internaționale precum Lady Gaga, Zendaya, Chiara Ferragni, Sabrina Carpenter și Leigh-Anne Pinnock.

Romina nu a preluat numele Ferrari și nu are nicio pretenție la averea soțului ei. Perechea s-a căsătorit în 2021, în Capri, Italia. La nuntă, Piero Ferrari a surprins-o pe mireasa lui mai tânără cu 47 de ani cu unul dintre cei mai mari cântăreți internaționali, celebrul Al Bano. Cei doi sunt stabiliți în Maranello, Italia, dar vin des și în România.

Citește și: Locul din România care l-a cucerit pe Al Bano: „Vreau să vizitez tot! Este magnific!” / EXCLUSIV

Cine este Romina Gingașu

Romina Gingașu s-a născut în județul Călărași, de unde s-a mutat în București, unde a și crescut. Pasionată de literatură, a urmat Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Capitală, la Filologie. În anul 2016 a absolvit „Ingineria motoarelor de avion” la Academia Tehnică Militară din București.

În același an a început să lucreze pentru biroul reprezentativ Bombardier Business Aircraft din Monaco, în calitate de manager de vânzări. Responsabilitatea Rominei era să conducă echipa de vânzări și să se asigure că produsele și serviciile companiei sunt comercializate și vândute în mod eficient clienților.

În România este cunoscută drept o investitoare de succes în domeniul imobiliar. Romina a înființat și o fundație, Red Women. Fundația are ca scop principal promovarea egalității de gen și îmbunătățirea condițiilor de viață și de educație a femeilor din România. Cu scopul sprijinirii femeilor din țara noastră, fundația oferă resurse în diverse domenii cheie.

Foto: Instagram/@rominagingasu; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton