Rinda Hartner spune că „primește semne” de la regretata ei soră, Rona Hartner. „Nepoata mea mi-a mulțumit!”

.

Rinda Hartner a povestit că a experimentat unele întâmplări destul de bizare care s-au petrecut după moartea surorii sale. Rinda este de părere că tot ce se petrece ar putea fi semne „de dincolo”, de la Rona.

Rinda Hartner spune că „primește semne” de la regretata ei soră

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Rinda, sora regretatei artiste, care este stabilită în Canada, a povestit cum a decis să pună în Franța, unde artista venea să se roage după ce a aflat că suferă de cancer, un mic altar unde lumea să poată venit să se roage pentru sufletul ei.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Citeşte şi: Fiica Ronei Hartner, terorizată de propriul tată. Cu ce o amenință Rocco Sedano. „Nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură”

Citeşte şi: Rona Hartner spune că a primit o casă de la un străin după ce s-a rugat la Dumnezeu. „Gratis. N-am uitat!”

Citeşte şi: Rinda Hartner, dezvăluiri răvășitoare despre cum și-a prezis Rona Hartner moartea. Ce a găsit în jurnalul artistei

Citeşte şi: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele” – a declarat Rinda Hartner, pentru click.ro.

Rina Hartner: „Rona ne-a trimis acolo. Nepoata mea mi-a mulțumit!”

Rinda spune că a fost îndrumată să facă acest lucru chiar de regretata ei soră. Iar fata Ronei, Sumayla, este mulțumită acum că are un loc unde poate pune flori și unde se poate ruga pentru sufletul mamei ei care este înmormântată în cimitirul Bellu din București.

„Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo, că a fost un semn de la ea, ca să-i facem un loc de reculegere, unde francezii să se poată ruga, dar și fiica ei, Sumayla, care stând tot în Franța, ajunge rar la cimitirul Bellu Catolic, din București, este este înmormântată. După ce am pus acolo poza ei, dar și o vază, unde se pot pune flori, nepoata mea mi-a mulțumit: Acum am și eu un loc în Franța unde să pot să merg și să vorbesc cu mama!” – a adăugat Rinda pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton