Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ironizată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir: „Ce n-am înțeles e a câta oară s-au despărțit”

.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au ironizat relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după ce cuplul s-ar fi despărțit pentru a unsprezecea oară în ultimii trei ani.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir i-au ironizat pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce au spus despre relația lor

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au devenit un cuplu în 2021. De atunci și până în prezent, fostul model și afaceristul s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Recent, cei doi s-ar fi despărțit din nou, pentru a unsprezecea oară potrivit echipei emisiunii „Follow Us!”, de la Kanal D2.

Show-ul „Follow Us!” este găzduit de prezentatoarele Ilinca Vandici și Teo Trandafir, care în primele câteva luni de emisie au reușit să stârnească mai multe controverse. Printre acestea s-au numărat un schimb dur de replici între Teo Trandafir și Iulia Vântur, în direct, și un conflict între Ilinca Vandici și TikTokerița Andreea Bostănică.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în Dubai, cu copiii, ca o adevărată familie. Cum s-au fotografiat pe plajă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, la biserică după despărțire

Într-una dintre noile ediții ale emisiunii de la Kanal D2, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au ironizat relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-a aflat că aceștia din urmă s-ar fi despărțit pentru a unsprezecea oară în trei ani de relație.

După presupusa despărțire, Gabi Bădălău a plecat pe Muntele Athos. În paralel, Bianca Drăgușanu a vizitat o biserică din București. Bianca a filmat curtea lăcașului de cult, iar la scurt timp Gabi Bădălău a postat, la rândul lui, o poză dintr-o altă biserică, alături de părintele Teologu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre procesul cu Bianca Drăgușanu. De ce nu mai are voie să îi pronunțe numele. „Încontinuu am fost provocată”

Teo Trandafir: „Ce n-am înțeles e a câta oară s-au despărțit””

„Ce n-am înțeles eu e a câta oară s-au despărțit”, a spus Teo Trandafir în emisiunea „Follow Us!”, pe care o găzduiește alături de Ilinca Vandici.

„Îmi zice Alina că a unsprezecea oară”, a răspuns Ilinca.

„Fii atentă! Asta mi s-a părut interesant și mie. Până acum s-au mai despărțit și s-au mai împăcat, dar niciodată nu s-au dus amândoi la biserică”, a glumit Ilinca Vandici.

„Exact! Dar niciodată nu s-au dus la biserică. Nu s-au dus în același loc, că pe Muntele Athos nu au voie fetele de vreo 1.000 de ani”, a continuat Teo Trandafir.

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere luxoasă la împlinirea celor 42 de ani. Vedeta a schimbat trei ținute

Gabi Bădălău, în compania unui model după întoarcerea de pe Muntele Athos

După ce s-a întors de pe Muntele Athos, Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzi în compania unui model de origine rusă, a amintit Ilinca Vandici.

„Se pare că, după ce s-a întors de pe Muntele Athos, Gabi Bădălău a fost surprins într-un mare chef de distracție. Se pare că a fost surprins de paparazzi și în compania unei tinere domnișoare model, de origine rusă”, a spus Ilinca Vandici.

„Bianca se uită încă la fațada bisericii”, a glumit Teo Trandafir.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton