Regretă Adelina Pestrițu decizia de a renunța la implanurile mamare? Le-a avut timp de mai bine de opt ani: „A fost o decizie luată după controale medicale”

.

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare în februarie anul acesta, după opt ani de la ultima intervenție estetică la nivelul bustului. La câteva luni distanță, fosta prezentatoare TV în vârstă de 37 de ani spune ce a determinat-o să ia această decizie și dacă are regrete vis-a-vis de ea.

Adelina Pestrițu a vorbit despre decizia de a renunța la implanturile mamare

Adelina Pestrițu a avut implanturi mamare timp de mai bine de opt ani înainte de a renunțat la ele la începutul acestui an. În 2016, fosta prezentatoare de televiziune și-a schimbat implanturile cu unele mai mari, pentru ca, la începutul acestui an, să renunțe definitiv la ele.

„Din toate punctele de vedere, mă simt foarte bine. A fost cea mai bună decizie pe care puteam s-o iau. A fost o decizie luată după mult timp de gândire, analiză, controale medicale, discuții purtate cu domnul doctor. Nu regret absolut deloc”, a spus Adelina Pestrițu pentru VIVA!, de Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului de Sân.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Ce face cu vechea locuință? „Din nicio casă în care ne-am mutat nu am luat mare lucru după noi” | Exclusiv

Fosta prezentatoare TV, mesaj de conștientizare pentru depistarea precoce a cancerului la sân

Adelina Pestrițu a fost invitată în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Renașterea, care le reamintește femeilor că, prin prevenție, cancerul de sân poate fi învins. Creatoarea de conținut online a acceptat invitația la eveniment pentru transmite un mesaj de conștientizare cu privire la cancerul de sân. Adelina a insistat asupra importanței controalelor anuale.

„În primul rând, să meargă la control, chiar dacă vorbim despre un control preventiv. Mai bine să prevenim decât să tratăm. E important să facem cel puțin o ecografie mamară, anual. Și să avem grijă atât de noi, cât și de cei din familia noastră”, a mai declarat Adelina Pestrițu, pentru sursa citată.

Fosta prezentatoare de la Kanal D susține misiunea Fundației Renașterea, motiv pentru care, an de an, este prezentă la evenimentele care promovează importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân.

„În fiecare an sunt alături de doamna Mihaela Geoană, de Fundația Renașterea și de toți cei care fac parte din această campanie. Îmi doresc ca mesajul lor să ajungă cât mai departe. Și, poate, urmăritoarele mele vor ține cont de el”, a adăugat Adelina.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul în valoare de câteva sute de mii de euro: „Sigură, spațioasă și elegantă” / Video

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, își doresc al doilea copil

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, formează un cuplu din anul 2016 și s-au logodit după aproximativ doi ani de relație, pe litoral. S-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019, iar religios pe data de 20 a aceleiași luni. Fetița lor, Zenaida Maria, s-a născut pe 3 august 2018. Deși nu se grăbesc, Adelina și Virgil își doresc un al doilea copil.

„Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secretă”, declara Adelina în octombrie 2020, pentru OK! Magazine.

De ce a renunțat la televiziune pentru online

Foto: Instagram/@adelina.pestritu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton