Reacția lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că și-ar fi bătut soția. „Are niște apucături!”

.

Cornel Luchian de la „Insula iubirii” le-a răspuns celor care îl acuză că și-ar fi bătut fosta soție și chiar propriul tată.

Reacția lui Cornel, după ce s-a spus că și-ar fi bătut soția

În urmă cu câteva zile, o sursă apropiată lui Cornel a declarat, pentru cancan.ro, că din cauza accidentului rutier grav suferit în urmă cu 10 ani, el a rămas cu unele leziuni la nivelul creierului și devine nervos când obosește psihic. De aceea, ar fi existat momente când ar fi bătut-o pe fosta sa soție.

„Cornel o bătea golănește fosta lui soție! În familia lor așa se obișnuia! Are accese de furie, sunt motivate medical din cauza leziunilor pe care le are la creier. Când este obosit psihic, devine foarte agresiv!” – spunea sursa respectvă pentru cancan.ro.

Auzind aceste declarații, Cornel Luchian a explicat că este vorba doar despre minciuni, pentru că nu a fost niciodată agresiv cu familia lui.

„Cu tatăl meu nu m-am certat niciodată în viața mea! Ada nu s-a băgat niciodată între mine și tatăl meu (când ar fi sărit la bătaie). Nici părinții mei nu s-au băgat niciodată între mine și Ada. Abia după ce am divorțat mi-au spus adevărata lor părere despre Ada.

Mă așteptam la lucruri mai grave de la această sursă, pentru că și fosta mea soție, Ada, are niște apucături. La mine în familie, fosta mea n-a lucrat niciodată. Tot ce am eu, case și tot, am, pentru că am construit eu cu mâinile mele! Eu și la ora actuală întrețin toată familia!” – a declarat Cornel, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Cum arăta Claudia Florescu, concurenta de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. S-a schimbat radical

Citeşte şi: Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

Citeşte şi: Iustina Loghin de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, schimbată complet după operațiile estetice. Cum arăta acum câțiva ani

Citeşte şi: Fosta soție a lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri halucinante din timpul căsniciei. „Ei erau amanți și a mai avut altele!”

Fosta soție susține că a divorțat de Cornel din cauza Iustinei

Duppă ce concurentul de la „Insula Iubirii” a declarat că relația cu fosta soție se stricase de mult și de aceea s-a ajuns, într-un final, la separare, fosta parteneră de viață a spus că divorțul a survenit din cauza acutalei iubite a lui Cornel, Iustina.

„Adevărul este că am avut 12 ani de căsătorie… Am sfârșit prin divorț la cererea Iustinei. Era căsătorit cu mine când i-a dat inelul. A fost soț în adevăratul sens până pe 4 februarie 2023. Eu i-am dat un tort cu cifra 12 pe 6 martie, ziua noastră de nuntă, și el foaia de divorț.

Am rămas să cresc singură patru copii, unul cu dizabilități, și cu munca. În timp ce din banii firmei au dispărut aproape 200.000 de euro pe concedii și operații. Acum am proprire și plătesc lună de lună. Am pierdut tot ce aveam” – a mărturisit fosta soția a lui Cornel, în mediul online.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton