Reacția lui Alex Ashraf după ce Oana Zăvoranu a vorbit despre infidelitățile lui. „O să discutăm în instanță!”

.

Alex Ashraf o acuză pe Oana Zăvoranu ar fi transformat divorțul lor într-un scandal de proporții, pentru că, de fapt, ei urmau să divorțeze fără ca prea multă lume să afle.

Oana și Alex au decis să pună punct căsniciei, după șapte ani de relație, iar totul s-a transformat într-un scandal de zile mari după ce actrița a lansat o serie de cuvinte grele la adresa lui Alex.

„A ales o cale destul de urâtă”

După decizia de separare, Oana Zăvoranu a vorbit public depsre infidelitățile fostului ei partener și a spus despre amanta acestuia că este o “femeie de la bordel”.

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că el conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar” – a declarat Oana, potrivit cancan.ro.

Citeşte și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri după anunțul divorțului de Alex Ashraf. Cum a aflat că este înșelată. „Mai rău nu se poate!”

Citeşte şi: Dezvăluiri din culisele divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Dependența în patimile căreia ar fi căzut soțul vedetei

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, după 10 ani de relație: „Sunt liberă și disponibilă”

Citeşte şi: Dezvăluiri din culisele divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Dependența în patimile căreia ar fi căzut soțul vedetei

„Nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează”

Ales Ashraf nu a rămas indiferent la cuvintele Oanei și a precizat că nu este loc de împăcare între ei, iar ea nu ar fi trebuit să transforme divorțul într-un scandal. Alex spune că se va întâlni în instanță cu Oana pentru a stabili detaliile legate de partaj.

„Niciodată (n.r. dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât. Ca oamenii normali și maturi, cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță”, a spus Alex Ashraf, la Xtra Night Show.

Acesta a mai subliniat că nu dorește să vorbească urât de fosta lui soție și nu o va face.

„Eu nu vreau să, ți-am zis, să împrăștii cu nămol, nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează să vorbesc urât de Oana, dacă ea vrea să vorbească urât de mine, treaba ei, nu mă interesează! Din momentul în care am ieșit și am anunțat divorțul nu m-a mai interesat Oana Zăvoranu!”, a mai spus fostul soț al Oanei Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton