Reacția Andreei Marin când un medic i-a spus că s-a îngrășat cu 20 kg. „Doamne! Mi-a venit să intru în pământ!”

.

Andreea Marin a trecut prin schimbări fizice notabile în ultimele luni, reușind să dea jos kilogramele nedorite, care o nemulțumeau.

În vârstă de 48 de ani, celebra prezentatoare de televiziune a reușit să dea jos 15 kilograme în aproape patru luni și nu are de gând să se oprească aici.

„Dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus!”

Invitată în emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV, Andreea Marin a explicat că a slăbit cu ajutorul unui plan alimentar bine stabilit, dar a apelat și la diverse proceduri de remodelare corporală.

“Nu e vorba atât de numărul de kilograme pe care îl ai, ci de armonie și de sănătate. Dacă nu ești sănătoasă, degeaba te vezi tu bine în oglindă. Căci va fi doar pentru puțin timp.” – a explicate a, în emisiunea de la Pro TV.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, jurnalista a povestit o întâmplare petrecută în primăvara acestui an, înainte de a se apuca serios de slăbit. Andreea a spus că în timp ce s-a dus la un medic, pentru că simțea că nu poate respira foarte bine, acesta i-a spus verde în față că s-a îngrășat.

“Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul ‘Știți, eu v-am văzut acum 20 de ani, de la ‘Surprize, Surprize’, am fost în emisiunea dumneavoastră. Probabil nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus’” – a povestit Andreea Marin.

„Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți”

Se pare că problemele cu respirația se trăgeau din cauza kilogramelor suplimentare. Andrea a mai povestit că s-a simțit jenată de cele spuse de medic, dar ulterior a realizat că franchețea acestuia i-a dat un impuls pentru a schimba ceva cu privire la felul în care arată.

„Doamne! Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76 m, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. Într-adevăr, aveam 19 kg în plus și două numere la haine în plus față de azi. Ideea este că medicul mi-a zis – ‘Doamnă, nu aveți nimic altvceva decât kilogramele de dat jos.

Citeşte şi: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Citeşte şi: Andreea Marin, fără machiaj la 48 de ani. Reacțiile pe care le-a stârnit în mediul online: „Ești incredibil de frumoasă”

Citeşte şi: Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. La 49 de ani, vedeta vrea să ajungă la formele din liceu

Citeşte şi: Andreea Marin, sexy la 48 de ani. Cum s-a afișat la piscină, în America: „Citesc și sufăr” / Foto

Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați, luna viitoare și veți vedea că veți respira bine ca prin minune.’ Mi-a spus și care vor fi urmările” – a povestit Andreea Marin în emisiunea “Vorbește lumea”.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton