Răzvan Simion nu a invitat-o pe Teo Trandafir la nuntă. Cum a reacționat prezentatoarea de la Kanal D2

.

Weekendul trecut, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul discret, iar petrecerea de după a fost restrânsă, cu familia și câțiva prieteni. Teo Trandafir nu s-a numărat printre invitați, deși îl știe pe Răzvan Simion de ani buni.

Reacția lui Teo Trandafir după ce nu a fost invitată la nunta lui Răzvan Simion

Răzavan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfășurat în secret. Matinalul de la Antena 1 nu a invitat-o pe Teo, deși se cunosc de mulți ani și s-au revăzut recent în podcastul ei. În emisunea „Follow Us”, difuzată la Kanal D2, Teo Trandafir a recunoscut că Răzvan Simion nu a invitat-o la nunta lui.

Ilinca Vandici: „Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent”

Teo Trandafir: „Nu, nu prea. Că știe că sunt…”

Ilinca Vandici: „Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Teo Trandafir: „Uite, vezi. Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi”

Ilinca Vandici: „Poți să refuzi să răspunzi”

Teo Trandafir: „Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și… înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis!”

Răzvan Simion și Daliana au postat în mediul online un clip în care apar în postura de miri, filmat undeva „la un conac, lângă București”, a explicat Ilinca Vandici, deși petrecerea a avut loc într-un local în miezul Capitalei.

„Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana.

Dacă mă întrebi, eu știu locația asta, e undeva la un conac, lângă București. Dar știu că nunta a avut-o în buricul Bucureștiului, la un restaurant. Dar dacă mă întrebi, ăsta e un clip pe care ei probabil l-au făcut înainte, tocmai ca să aibă ce posta pe rețelele de socializare. Sigur e la conacul acesta, am făcut și eu o ședință foto acolo” – a mai precizat Ilinca Vandici în emisiunea „Follow Us”.

Răzavan Simion și Daliana Răducan au ținut nunta secretă

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ținut secretă data nunții, pentru a nu atrage atenția publicului asupra momentului dedicat lor. Deși au mai spus că se vor căsători la un moment dat, cei doi nu au anunțat când vor face pasul cel mare. Iar fanii au fost surpinși în weekend să vadă clipul pe Instagram cu proaspeții însurăței.

Citeşte şi: Cum arată părinții lui Răzvan Simion. Imagine rară cu mama și tatăl prezentatorului, la nunta cu Daliana Răducan

Citeşte şi: Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Imagini spectaculoase de la eveniment

Citeşte şi: Miresele verii 2024 în showbiz! Ce rochii au ales vedetele din România pentru ziua nunții / Galerie foto

Citeşte şi: Cât costă rochia purtată de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana Răducan pe pagina personală de Instagram, după ce s-a căsătorit cu Răzvan Simion.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Matinalul de la “Neatza” a mai fost căsătorit în trecut cu Diana Simion, de care a divorțat în 2015, după 15 ani de relație. Răzvan și Diana au doi copii – Ianca și Tudor Ștefan. După divorțul de Diana, Simion a vut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble, de care s-a despărțit în urmă cu patru ani.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton