Răzvan Miheț are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins la un restaurant din Herăstrău

.

Răzvan Miheț își vede în continuare de viață după divorțul de Oana Matache. Fostul cumnat al Deliei și-ar fi refăcut viața amoroasă la câteva luni după ce a divorțat de Oana.

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat divorțat în primăvara acestui an. Ei au împreună doi copii, o fată și un băiat, Jessie și Bogdan.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri”

După ce a avut o scurtă idilă cu Sore, care și ea e despărțită de tatăl fiicei sale, Răzvan Miheț a fost recent surprins în ipostaze tandre, în compania unei alte femei. Răzvan și noua lui “cucerire” au luat masa la un restaurant din Herăstrău. Apoi, fostul soț al Oanei Matache și șatena care l-a însoțit la prânz au plecat împreună cu mașina lui. În drum spre mașină, cei doi s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi de la spynews.ro.

Răzvan Miheț și Oana Matache s-au despărțit după cinci ani de relație. Sora Deliei a fost cea care a făcut primul pas spre despărțire și a explicat apoi că relația lor era una toxică.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață:

„Este o experiență înspăimântătoare”

Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Este foarte obositor și este foarte multă anxietate și foarte multă frică.

Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta”, a mărturisit Oana Matache în mediul online, la scurt timp după despărțire.

Custodia copiilor a rămas comună, iar domiciliul este la mamă. Dar Răzvan se poate duce oricând să-i viziteze pe cei mici. Oana Matache este de câteva luni într-o relație cu Radu Siffredi. Iubitul Oanei este este creator de conținut online. La început, relația celor doi a fost aspru criticată, mulți spunând că Radu nu ar fi destul de bun pentru sora Deliei.

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă”

Citeşte şi: Oana Matache a divorțat la notar de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu copiii celor doi

Citeşte şi: Sore a mers la nunta lui Smiley cu Gina Pistol împreună cu Răzvan Miheț, fostul cumnat al Deliei Matache

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Citeşte şi: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă. M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show, dacă vreau să merg cu Oana. Nici nu o să le răspund…

Mă întreabă lumea dacă vreau să îmi dau cu părerea despre chestia asta. Let’s not… E o problemă serioasă. Este de c**** ca oamenii să mă judece după aparențe. Nu știți nimic despre mine, nu știți nimic despre finanțele mele, despre felul în care tratez o femeie… De unde știți voi prin ce trece Oana? Ce e mai bine pentru ea, prin ce trebuie să aleagă în viață? Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!

Și având în vedere că o femeie cu doi copii, atât de frumoasă precum Oana are încredere să stea cu mine… Cred că știu să tratez o femeie mai bine decât tine, cel din spatele camerei care îmi spui că nu ar trebui să fiu lângă acești doi copii, și că nu sunt în stare să fac asta, și că nu sunt bun pentru o astfel de femeie. Aparent sunt bun. Și sunt mai mult decât credeți voi că sunt” – a transmis Radu în mediul online, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton