Răzvan Fodor, declarație adorabilă de dragoste pentru soția lui, Irina: „Franțuzoaica mea!”. Prezentatoarea „Asia Express” a împlinit 36 de ani

.

Răzvan Fodor i-a făcut o declarație adorabilă de dragoste soției lui, Irina Fodor, cu ocazia aniversării de 36 de ani a acesteia. Prezentatoarea „Asia Express” s-a născut pe data de 13 septembrie.

Răzvan și Irina Fodor, mai îndrăgostiți ca niciodată, la 14 ani de la nuntă

Răzvan și Irina Fodor sunt destul de discreți cu viața lor de familie și, de obicei, scurți și la obiect atunci când își fac urări sau declarații de dragoste în mediul online. Nici aniversarea de 36 de ani a prezentatoarei de la Antena 1 nu a făcut excepție.

În mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere, Irina Fodor a scris: „Făcută în 1988, construită să reziste! Hei, 36, vin!”.

La rândul lui, câteva ore mai târziu, Răzvan Fodor a scris: „Din 36 de ani împliniți azi, de 16 ani o iubesc fără întrerupere. La mulți ani, franțuzoaica mea!”, în dreptul unei fotografii cu el și cu prezentatoarea „Asia Express”.

Sorin Brotnei, Nelu Cortea, Carmen Negoiță, Elvira Deatcu și Ioana Ginghină sunt doar câteva dintre persoanele publice care i-au mai transmis urări de „La mulți ani!” prezentatoarei TV.

Citește și: Răzvan și Irina Fodor aniversează 14 ani de la nuntă. Cum s-au cunoscut actorul și prezentatoarea „Asia Express”: „Când am văzut-o mi-a căzut capul”

„Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună.”

Cu doar câteva zile în urmă, pe data de 4 septembrie, Irina și Răzvan Fodor au aniversat 14 ani de căsnicie. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și prezentatorul de la „Splash! Vedete la apă” s-au cunoscut când ea avea 20 ani, iar el 32, din declarația actorului de mai sus.

Pentru Irina, 13 este un număr norocos. Este născută pe 13 septembrie și între ea și soțul ei este o diferență de vârstă de 13 ani. Irina și Răzvan s-au căsătorit în 2010, când prezentatoarea era însărcinată în trei luni cu fetița lor, Diana, acum în vârstă de 13 ani.

Cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie, Irina a scris un mesaj emoționant pe Instagram.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!!”, a scris Irina pe Instagram.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton