Ramona Păun, despre lecția învățată în 2023. „N-a fost un an memorabil! Îmi era teamă să dezamăgesc” / Exclusiv

.

Ramona Păun (36 de ani) va petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, alături de cei dragi și de persoanele cele mai importante din viața ei.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV spune că nu vrea să mai călătorească pe nicăieri la finalul lui 2023, pentru că acasă este cel mai frumos loc unde să-ți petreci sfârșitul de an.

„Am învățat să spun nu. Îmi era teamă să dezamăgesc”

Ramona Păun ne-a vorbit în exclusivitate despre cum a fost pentru ea anul ce tocmai a luat sfârșit, care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în 2023, dar și ce așteptări are de la 2024.

Cum te prinde finalul de an, ce planuri ai pentru sărbători?

Singurele planuri pe care mi le-am făcut sunt să petrec timp cu familia. Nu mi-am mai programat nicio călătorie de sărbători, pot face asta oricând în restul anului, dar acum simt nevoia să fiu înconjurată de iubirea celor care contează cu adevărat.

Ce parfum are Crăciunul tău și care este prima amintire care îți vine în minte când te gândești la sărbătorile de iarnă?

Mirosul de brad îmi amintește mereu de cea mai mare bucurie pe care mi-a făcut-o bunica în copilărie. Mi-am petrecut doar cu ea un Crăciun și, până în Ajun, bunica nu reușise să facă rost de un brăduț. Am adormit foarte tristă, iar ea atât de mult a suferit să mă vadă așa, încât, peste noapte, cu ajutorul pădurii din apropierea casei, a făcut o magie. Când am deschis ochii, am văzut în mijlocul camerei un pin superb, pe care l-am împodobit împreună. De fiecare dată când împodobesc bradul, retrăiesc emoția acelui moment.

Care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

N-a fost un an memorabil, cu evenimente remarcabile, ci a fost un an așezat. A fost un an cu bucurii mici, dar cu însemnătate. Iubesc cu toată ființa muzica și faptul că am reușit să-mi văd de două ori artistul preferat, pe Dermot Kennedy, la Munchen și Edinburgh, m-a făcut tare fericită.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dezvăluiri din adolescență: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”

Citeşte şi: Ramona Păun se căsătorește cu nepotul lui George Mihăiță. „Nu m-aș supăra dacă am zbura direct în Bora Bora după nuntă” / Exclusiv

„Sper să urmeze un an despre care să spun că a fost cel mai frumos an din viața mea”

Citeşte și: Corina Caragea & Ramona Păun, un duo imbatabil. „Facem aceleași alegeri fără să ne vorbim și gândim la fel, chiar și defectele le împărțim”

Citeşte şi: George Mihăiță: „Copiii mei nu duc grija zilei de mâine”. Tătuțu și-a pus „Clanul” de acasă la adăpost / Exclusiv

Ce apreciezi cel mai mult la tine, ca om?

Mă bucur că sunt un om bun, care nu rămâne indiferent la suferința din jur. Și îmi sunt recunoscătoare că mi-am păstrat dorința de cunoaștere și niciodată nu mă mulțumesc cu cât știu.

Care este cea mai mare dovadă de curaj de care ai dat dovadă în ultima vreme?

Am învățat să spun nu. Îmi era teamă să dezamăgesc și, de cele mai multe ori, spuneam “da” chiar și atunci când nu-mi doream asta. Pentru mine, a fost o dovadă de curaj să-mi înfrunt această latură care mă împingea mereu forțat către alții și mă îndepărta de mine.

 Ce te motivează în meseria ta și cum îți dorești să fie anul 2024?

Motivația e dată de bucuria de a practica profesia la care am visat, într-un mediu cu atât de mulți oameni valoroși, cu care îmi doresc să fac echipă mult timp de acum înainte. Sper să urmeze un an despre care să spun peste 12 luni că a fost cel mai frumos an din viața mea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton