Ramona Păuleanu este însărcinată din nou, la trei ani după nașterea prematură a gemenilor. Avocatul Adrian Cuculis a confirmat vestea

.

Ramona Păuleanu este însărcinată din nou, la trei ani după ce a născut prematur gemenii Alexandra și Luca. Oana Turcu a fost cea care a dat marea veste, în timpul emisiunii “Exclusive VIP”, de la Prima TV,  moderate de soțul ei, Cristi Brancu.

Ramona Păuleanu este însărcinată

Ramona Păuleanu, care va împlini 39 de ani la sfârșitul lunii martie, și partenerul ei de viață, avocatul Adrian Cuculis (39 de ani) vor deveni părinți pentru a doua oară anul acesta. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost invitată în emisiunea “Exclusive VIP” în urmă cu câteva zile, unde a fost data de gol de Oana Turcu, soția lui Brancu,  care a spus că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Ramona Păuleanu a născut la șase luni de sarcină, iar unul dintre gemeni, băiețelul Luca, a avut mari probleme de sănătate, primind 16 diagnostice și fiind intubat timp de șase luni.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?” N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput. Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn ‘compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie” – povestea în trecut fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV.

Ramona Păuleanu a născut prematur la șase luni de sarcină: „Era să pierd unul dintre gemeni!”

În „Exclusive VIP”, Ramona Păuleanu și-a reamintit despre momentele cumplite prin care a trecut din cauza nașterii premature.

“Sunt o mamă, ca multe altele, care a avut o experiență tragică în sarcină. Era să pierd unul dintre gemeni, pe Luca. Am stat foarte mult în spital. Au fost momente când simțeam că ne pierdem speranța, momente când ne revenea speranța. A fost un carusel de emoții. Problemele au început din timpul sarcinii. Nu se întâmplă ca în filme.

Citeşte şi: Relația dintre Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis, încercată după ce au devenit părinți: „Urlam, explodam de la nimic” / Video exclusiv

Citeşte şi: Ramona Păuleanu a publicat primele fotografii cu chipul fiicei sale. Ce ochi frumoși are Alexandra

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre suferința băiatului său: „Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn compromis”

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre lunile petrecute de fiul ei în spital: „A fost foarte dificil”

Trebuie să normalizăm că unor femei le este greu să ducă o sarcină. Am născut cu două luni mai devreme. Problema a a fost că spitalizarea îndelungată care a atras după sine riscul, la care nu m-am gândit, de a contracta o bacterie din spital, foarte puternică, ce nu trece cu orice antibiotic. A fost un enterococ” – i-a mărturisit Ramona Păuleanu Oanei Turcu, despre nefericita experiență cu nașterea prematură.

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu, entuziamați că vor deveni părinți din nou

După prezența în emisiunea lui Brancu, avocatul Adrian Cuculis a confirmat vestea că gemenii lor urmează să aibă un frățior sau o surioară.

„Vă mulţumesc mult pentru mesaj, suntem bucuroşi de acest eveniment. Să sperăm că totul este în regulă şi la noi, şi la alţii. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi la acest eveniment mega-fericit” – a transmis Cuculis.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton