Ramona Păuleanu a publicat prima fotografie cu chipul fetiței ei. Cât de adorabilă este Lara!

.

Ramona Păuleanu a devenit mamă pentru a treia oară la sfârșitul lunii august. În vârstă de 39 de ani, partenera de viață a avocatului Adrian Cuculiș a adus pe lume o fetiță.

Ramona Păuleanu, fotografie adorabilă cu fetița ei

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis mai au doi copii, pe gemenii Alexandra și Luca, născuți prematur în 2021. Recent, Ramona Păuleanu a postat prima fotografie cu chipul fetiței al cărei nume, Lara, a fost special ales pentru că are o semnificație cu totul deosebită pentru familia jurnalistei.

„Bună dimineața. Eu sunt Lara, nume pe care nu întâmplător l-au ales părinții mei. De fapt, tata a fost cu ideea, pentru că e format din inițialele fraților și părinților mei. LucaAlexandraRamonaAdrian. Frumos, nu? O să îi port tot timpul cu mine. În rest, fac ce face orice bebeluș. Plâng, mănânc, pipi, caca, cam atât Atât de aici, la revedere” – a scris Ramona Păuleanu în dreptul fotografiei cu cea mai nouă membră a familiei.

Vezi cât de adorabilă este micuța Lara în GALERIA FOTO din articol.

La începutul lunii spetembrie, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Pro TV a spus în mediul online că a fost nevoie să stea două zile în spital pentru a se recupera, dar în cele din urmă, ea și fetița au ajuns acasă cu bine.

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre bullying și cea mai mare nebunie din liceu: „Era un hărțuitor inclusiv fizic, nu doar psihologic” / Video exclusiv

Citeşte şi: Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au operat fiul la ochi: „Sperăm să nu mai trecem printr-o altă intervenție”. Cu ce problemă se confrunta Luca

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, adevărul din spatele maternității, după nașterea celui de-al treilea copil, la 39 de ani: „Ne-am obișnuit să băgăm realitatea sub preș”

„Am stat ceva timp și m-am gândit dacă să postez poza asta ori ba. De ce nu? Pentru că nu mă avantajează. De fapt, nu că nu mă avantajează, ci pur și simplu pentru că arată realitatea. Nu sunt femeia aia care arată perfect după naștere, ca scoasă din cutie. Am gușă și sunt pufoasă, ba chiar umflată, dar, până la urmă, ăsta este adevărul și parcă prea ne-am obișnuit să băgăm realitatea asta sub preș, ca să promovăm perfecțiunea. Deci asta sunt, acum”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

„În altă ordine de idei, astăzi am ajuns acasă. Cu o întârziere de vreo 2 zile, că m-am recuperat eu mai greu, dar mângâierea mea a fost că măcar am avut lângă mine oameni minunați. Medici, asistente, infirmiere, care m-au ajutat și îmbărbătat. Cum a fost prima zi cu bebe acasă? Haos. Dar vă povestesc altă dată. Atât deocamdată, noapte bună. Sau măcar să sper că o să fie bună”, a încheiat jurnalista.,

Ramona Pauleanu, despre problemele de sănătate ale băiețelului: „Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el”

Ramona Păuleanu a dezvăluit că va deveni din nou mamă într-o emisiune televizată. Ramona și partenerul ei, avocatul Adrian Cuculis, mai au doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de trei ani. Gemenii s-au npscut prematur la șase luni de sarcină, iar băietul, Luca, a avut mari probleme de sănătate, primind 16 diagnostice din partea medicilor și fiind intubat timp ce șase luni.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?” N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată!

Mi s-a părut de neconceput. Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn ‘compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie” – povestea în trecut fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV.

Foto – Instagram


Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton