Raluca Pastramă rupe tăcerea, la trei ani de la divorțul de Pepe: „Am permis să fiu denigrată. Au fost mizeriile cu Zăvoranca!”

.

Raluca Pastramă s-a despărțit de fostul soț, Ibrahim Ibru, după un mariaj de doar câteva luni și a vorbit recent de un alt eșec în planul personal, despărțirea de Pepe, cu care a fost căsătorită timp de nouă ani.

Raluca are trei fete, două din căsnicia cu Pepe, Maria și Rosa, și una din scurta relație cu Ibru, Maryam.

Raluca Pastramă: „Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă”

Raluca a mărturisit la Cristi Brancu în emisiune că despărțirea de Ibru s-a produs din cauza comportamentului lui, pentru că el încă își mai dorește “să copilărească, să-și trăiască viața”, deși este tată.

“Eu și Ibrahim ne-am despărțit de un an. Nu ne-am mai înțeles deloc, avem caractere și opinii diferite. Urmează să ne întâlnim la notar după sărbători. Dacă ne înțelegem acolo e ok, dacă nu, vom înainta divorțul în instanță. Nu, nu am rămas prieteni. Comunicarea se face doar prin intermediul familiei.

Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe” – a spus ea.

Citeşte şi: Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Citeşte şi: Raluca Pastramă, primele declarații după al doilea divorț. Când s-au despărțit ea și Ibrahim Ibru de fapt: „Nu s-a mai putut”

Citeşte şi: Raluca Pastramă divorțează de al doilea soț. Ibrahim Ibru a confirmat separarea

Citeşte şi: Pepe a confirmat noua relație. Ce părere are fosta lui soție, Raluca

Legat de separarea de Pepe, Raluca Pastramă spune că regretă că nu a spus lucrurilor pe nume când a fost momentul oportun. Iar despărțirea lor nu a fost din cauza infidelității ei, așa cum s-ar fi zvonit.

“În cazul divorțului de Pepe regret că nu am ieșit să spun partea mea de adevăr. Îmi pare rău că am permis să fiu denigrată, dar cine e deștept și pune totul cap la cap își dă seama că eu nu l-am înșelat. Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă.

În plus, nu am vrut să îmi fac fetele să sufere, ele nu își mai doreau să ne certăm. Și, să fiu sinceră, eu nu am nevoie să apar la TV, nu sunt vedetă, nu vreau să îmi spăl lucrurile în public. Nu mă ajută absolut deloc. Dacă nu am ieșit când au fost mizeriile cu Zăvoranca, acum chiar nu îmi trebuie așa ceva – a adăugat ea.

Pepe: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez!”

La momentul despărțirii, Pepe declara că Raluca a fost cea care a pus punct căsniciei.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca; nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur” – a mărturisit artistul, acum doi ani.

Foto – Facebook / Instagram

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton