Raluca Bădulescu și-a cumpărat o geacă și a rămas fără bani de mâncare. „De foarte multe ori fac chestii extreme!”

.

Raluca Bădulescu (48 de ani) a declarat că obișnuiește să recurgă la “gesturi extreme” când vine vorba despre anumite articole vestimentare pe care și le dorește cu tot dinadinsul.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” este o împătimită a hainelor de marcă, scumpe și luxoase, și face tot posibilul să rămână mereu în pas cu moda și cu cele mai noi tendințe în materie de articole și accesorii vestimentare.

„Sunt sacouri și jachete de la Balmain pe care le ador!”

Vedeta de la Kanal D a mărturisit că obișnuiește să achiziționeze haine foarte scumpe și să le poarte doar de câteva ori.

„Sunt sacouri și jachete de la Balmain pe care le ador, chiar dacă pe multe dintre ele nu le port sau le port foarte rar”, a dezvăluit Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” a dezvăluit apoi că o fost o situație când și-a cheltuit toți banii pe o jachetă, în Londra, și a rămas în situația în care nu a mai avut cu ce să-și cumpere mâncare.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, în duet cu Alexandra Ungureanu: „Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire”
Citeşte şi: Raluca Bădulescu, jurat “Bravo, ai stil!”: “Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice”. Cum își alege hainele / Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată ținuta de aproape 30.000 de euro cu care Raluca Bădulescu a făcut furori la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Cât costă rochia cu care Raluca Bădulescu a făcut senzație la Bravo, ai stil!

„Da, de foarte multe ori fac chestii extreme pentru obiectele vestimentare care îmi plac, deja nu mai este un secret. Când mi-am achiziționat vestita jachetă de la Balmain de la Londra, în ultimele trei zile, pentru că nu mai aveam bani, am mâncat doar un hamburger pe zi, pentru că cheeseburger-ul era mai scump și am băut apă de la chiuvetă.

“Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele!”

Cred că am purtat-o de trei, patru ori, dar nu contează, este a mea. Oricând renunț la orice pentru haine! Mănânc covrigi și beau apă”, a precizat ea Raluca Bădulescu, pentru aceeași sursă.

Pasiunea vedetei pentru modă nu mai este o noutate pentru nimeni, Raluca Bădulescu spunând că stilul său vestimentar reprezintă o “expresie a personalității sale vulcanice”.

“Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice și a modului în care mă simt în pielea mea. Îmi place să port ținute feminine, sofisticate, dar mereu cu o notă de inovație și nonconformism. Așa cum am obișnuit publicul. De fiecare dată mizez pe eleganță, originalitate și bun gust, dar urmăresc și trendurile în materie de modă. Încerc mereu să mă asigur că piesele vestimentare se potrivesc perfect siluetei mele și aleg culori și imprimeuri care să mă avantajeze. Să fie specifice atât ocaziei, cât și să mă simt bine în pielea mea purtând acea ținută.

Țin cont de contextul în care este purtată ținuta. Si de mesajul pe care vrea să-l transmită persoana prin intermediul modului vestimentar. Dar, cel mai important, haina trebuie purtată, nu ea să te poarte pe tine. Important este să te simți bine în pielea ta, să fii sigur și să ai încredere maximă în tine atunci când alegi să porți o ținută vestimentară, să nu cauți validare în ochii celorlalți”– a spus ea, pentru Unica.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton