Raluca Bădulescu, într-o rochie mini care a lăsat aproape totul la vedere, la 50 de ani: „Te invidiez pentru cum arăți!”

.

Raluca Bădulescu se îmbracă în ținute din ce în ce mai îndrăznețe în ultima vreme. Mândră de silueta ei suplă, fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” adoră să se lase surprinsă în ipostaze sexy și să publice imaginile în mediul online. Vedeta de televiziune în vârstă de 49 de ani stârnește adesea reacții pro și contra la adresa outfiturilor pe care alege să le poarte. Unii dintre urmăritorii ei o apreciază pentru dezinvoltură, în timp ce alții sunt de părere că se expune prea mult.

Raluca Bădulescu, într-o rochie mini care a lăsat aproape totul la vedere

Raluca Bădulescu sau „Regina Regească”, așa cum s-a autointitulat, este o prezență nelipsită de pe rețelele sociale. Seara trecută, vedeta de la Kanal D a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu ea într-o rochie aurie decupată.

Imaginile au aproape 5000 de aprecieri și peste 100 de comentarii la mai puțin de o zi de la publicare. Majoritatea urmăritorilor Ralucăi au complimentat-o pentru silueta ei suplă și pentru atitudinea sexy și încrezătoare în sine.

„Te invidiez pentru cum arăți!”

„Te invidiez pentru cum arăți! Ești superbă!”, a comentat cineva. „Superbă ținută!”, a scris altcineva.

Rochia aurie purtată de Raluca Bădulescu este creația unui designer român. Alte rochii realizate de aceeași creatoare de modă au fost purtate de Elena Gheorghe, Andreea Bălan și Andra Măruță, printre alte vedete din țara noastră.

Citește și: Reacția fiului Ralucăi Bădulescu când a aflat că mama lui are cont pe OnlyFans. „Aici nu vorbim!”

Cum se menține Raluca Bădulescu în formă după operația de micșorare a stomacului

În trecut, Raluca Bădulescu s-a luptat cu kilogramele în plus. În 2013, vedeta de televiziune a suferit o operație de micșorare a stomacului, după ce ajunsese să cântărească 121 de kilograme şi să aibă probleme grave de sănătate.

„Aveam aproape 40 de ani şi ficatul era înecat în grăsime. Toate organele erau înecate în grăsime. Aveam analizele dezastruoase”, povestea Raluca Bădulescu în trecut, despre decizia de a-și îndepărta 70% din stomac.

După ce a slăbit 70 de kilograme, Raluca Bădulescu s-a menținut cu ajutorul meselor mici și dese. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” nu-și refuză nicio bucurie alimentară, însă este întotdeauna atentă la cantitățile pe care le consumă.

„Mănânc de toate, dar câte puțin. Ciugulesc. Beau cola, mănânc dulciuri, dar câte puțin”, a mai spus ea.

Citește și: Raluca Bădulescu, pregătită de nuntă la 49 de ani. Cine este iubitul mai tânăr cu 20 de ani al vedetei: „Rochia să fie de la Botezatu”

Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu

Anul acesta pe 4 octombrie, Raluca Bădulescu va împlini 50 de ani. Vedeta de televiziune s-a născut și a crescut în București, iar primul ei job a fost cel de profesoară de limbile română și engleză. S-a retras din învățământ în favoarea jobului de trader de produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională, unde a activat timp de mai bine de opt ani.

Părinții Ralucăi Bădulescu sunt fostul politician Doru Laurian Bădulescu și soția lui, Nicoleta Bădulescu. Vedeta Kanal D are o soră mai mică, Ioana Bădulescu, de profesie psihoterapeut. Raluca Bădulescu s-a remarcat în showbizul autohton datorită pasiunii pentru modă, stilului vestimentar original și personalității expansive.

Raluca Bădulescu formează de mai bine de doi ani un cuplu cu Rareș Grigore, un doctor pasionat de anatomie patologică cu 20 de ani mai tânăr decât ea. În 2022, după 13 ani de căsnicie, Raluca a divorțat de Florin Stamina. Vedeta de la Kanal D a mai fost căsătorită din 2002 până în 2006 cu fostul model Vali Pungă, alături de care are și un fiu, Alexandru Bădulescu.

Cum ar reacționa Raluca Bădulescu dacă ar fi înșelată de iubit / Video

Foto: Instagram/@raluca.badulescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton