Radu Vâlcan este un tată anxios: „Mă panichez extrem de des”. Prezentatorul „Insula Iubirii” și Adela Popescu au trei copii / Exclusiv

.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt dovada clară că opusele se-atrag. Fosta prezentatoare de la Pro TV este o mamă relaxată, în timp ce prezentatorul „Insula Iubirii” este un tată foarte alert. Dacă Radu își dorește să știe fiecare mișcare pe care o fac cei mici, Adela le oferă copiilor lor mult mai mult spațiu să se desfășoare. Fix aceste diferențe îi ajută să mențină un echilibru sănătos în viețile celor trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian. Prezentatorul de la Antena 1 ne-a spus de ce crede că Adela este o mamă atât de calmă, dar și în ce stadiu sunt lucrările pentru casa lor de la Șușani.

Cum colaborează Adela Popescu și Radu Vâlcan ca părinți

Radu Vâlcan (47 de ani) și Adela Popescu (37 de ani) formează un cuplu din anul 2010, după ce s-au cunoscut jucând împreună în telenovela „Iubire și Onoare”. Anul viitor, perechea va aniversa 10 ani de căsnicie. Deși s-au cunoscut lucrând împreună, în prezent, Adela și Radu nu-și mai doresc să împletească personalul cu profesionalul. În plus, niciunul nu mai este încântat de ideea de a apărea într-un serial TV.

„În general nu. Nu-mi permite timpul. Depinde. Mai degrabă aș spune că nu. E complicat atunci când, cum e în cazul nostru, ai mulți copii. E greu să te împarți. Mie îmi place cumva să fiu în control, să știu secunda și minutul la care trebuie să plec cu copiii. Un serial presupune mult timp extra pentru care nu mai sunt pregătit”, a spus Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan spun „pas” lucratului împreună: „Între parteneri mai sunt discuții”. Cum își cresc cei trei copii / Exclusiv

„Eu sunt mai anxios. Mă panichez extrem de des”

Atât Radu, cât și Adela au crescut cu frați, actrița din Retreat Vama Veche cu doi mai mari, Călin și Bogdan, iar prezentatorul „Insula Iubirii” cu unul mai mic, Cristian. La rândul lor, Adela și Radu și-au dorit o familie numeroasă pentru care acum sunt recunoscători. Cuplul are trei copii, trei fii, Alexandru, Andrei și Adrian, și abordări diferite în ceea ce privește creșterea lor.

„Eu sunt mai anxios. Mă panichez extrem de des. Sunt foarte precaut. Adela a crescut la țară, la Șușani, cu frații mai mari care o protejau. Acolo aveau parte de o libertate deplină pentru că nu ți se putea întâmpla, teoretic, ceva. Și dacă calcă într-o baltă pentru mine e îngrozitor. Suntem împărțiți, echilibrați, din punctul acesta de vedere. Pe Adela o ajută experiența trăită alături de frații ei mai mari și pentru că ei o protejau foarte mult”, a mai povestit Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Citește și: Adela Popescu nu s-a îndrăgostit din prima de Radu Vâlcan. Dezvăluiri despre începuturile relaţiei: „Nu era pe gustul meu”

În ce stadiu sunt lucrările casei lor de la Șușani

Cu toate că unul este mai panicat și celălalt mai relaxat, Radu și Adela împărtășesc aceeași viziune când vine vorba de valorile și principiile pe care vor să le insufle copiilor lor. Din acest motiv, perechea a decis să-și construiască o casă la Șușani, localitatea din care provine Adela. Cuplul se așteaptă ca locuința să fie gata în această vară.

„Lucrările avansează. Sperăm ca vara aceasta să se termine lucrările și să petrecem timp de calitate acolo. Ne întreabă lumea: «Da, dar totuși, să investești atâția bani…». Nu investim atâția bani, investim în sănătate. Ne reconectăm cu noi”, a încheiat Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@raduvalcan

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton