Radu Vâlcan, dezvăluiri din culisele sezonului 8 „Insula Iubirii”: „Participanții sunt oameni cu probleme mai mult sau mai puțin grele” / Exclusiv

.

Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 8 „Insula Iubirii”, din 15 iulie, la Antena 1. Prezentatorul TV ne-a spus la ce ne putem aștepta de la cel mai recent sezon al reality show-ului, care au fost cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat pe parcursul filmărilor, dar și de ce crede că emisiunea este atât de îndrăgită de publicul telespectator.

Radu Vâlcan, dezvăluiri din culisele sezonului 8 „Insula Iubirii”

Radu Vâlcan (47 de ani) prezintă emisiunea „Insula Iubirii” de la primul sezon, lansat în anul 2015. Cel mai recent sezon al reality show-ului de la Antena 1 va avea premiera pe 15 iulie și va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. Cinci cupluri vor testa cât de puternică este relația lor, cât prețuiesc fidelitatea, dar și ce sunt dispuse să ierte. În exclusivitate pentru Unica.ro, prezentatorul emisiunii a spus la ce ne putem aștepta de la noul sezon.

„Sunt foarte multe lucruri de povestit, nu o să vă spun multe, pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri și atunci am să las fanii emisiunii să descopere ce s-a întâmplat începând cu 15 iulie, pe Antena 1. M-a întrebat cineva ce înseamnă acest sezon pentru mine. E un sezon special, sezonul 8, iar eu sunt născut pe 8 februarie. Anul 2024 se află sub incidența cifrei 8, iar în numerologie cifra 8 înseamnă echilibru, infinit. Cât de echilibrate au fost cele 5 cupluri pe parcursul filmărilor sau până la final, o să vedem”, a spus Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Citește și: Cine sunt concurenții Insula Iubirii, sezonul 8, de la Antena 1. Cinci cupluri, pregătite să-și testeze fidelitatea

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine din noul sezon de la „Insula Iubirii”. Când începe emisiunea de la Antena 1

Citește și: Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 8. 10 tinere sunt pregătite să pună la încercare cuplurile

Cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat la filmările noului sezon Insula Iubirii, emisiune difuzată la Antena 1

Pentru Radu, cea mai mare provocare a fost dorul de familie. Din fericire însă, de această dată la filmări, prezentatorul a avut-o, pentru o parte din timp, pe soția lui, Adela Popescu, alături. Copiii lor, Alexandru, Andrei și Adrian, au rămas în România. Astfel, perechea a avut ocazia să petreacă timp de calitate în doi în Thailanda. Pe lângă dorul de familie, Radu ne-a spus că vremea capricioasă a dat bătăi de cap echipei de producție sezonul acesta.

„Mă rezum la asta, dorul de familie este suficient pentru mine. Nu contează problemele pe care le întâmpin acolo. Problemele însemnând temperatură ridicată, ploaie. Că se întrerupe filmarea pentru că plouă, anumite persoane din echipă pot avea, din cauza căldurii, probleme de adaptare. Există, evident. Atunci când ești plecat de acasă și atât de departe, în special, pentru atât de mult timp, este foarte greu să ții toată echipa exact ca la început. E complicat.

Ce se întâmplă în spate e puțin mai amplu decât ceea ce se vede pe televizor. Orice proiect, nu neapărat «Insula Iubirii», orice proiect de o asemenea anvergură înseamnă foarte mult, pentru că există o desfășurare de forțe incredibilă. Dar nu contează asta. Important e ca produsul finit și ce văd oamenii la televizor să fie pe sufletul lor”, a povestit Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Radu Vâlcan: „Oamenii se regăsesc”

Am vorbit cu prezentatorul de la Antena 1 și despre cât de așteptat și îndrăgit este reality show-ul „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan este de părere că oamenii empatizează cu perechile care au curajul de a-și pune relația la test și cu poveștile lor de dragoste, dar și cu poveștile lor individuale de viață. Deși înțelege fascinația publicului telespectator, Radu a fost surprins de succesul înregistrat de emisiune.

„Habar n-am (de ce îndrăgesc oamenii atât de mult emisiunea – n.red.). Crede-mă, și eu sunt surprins. Probabil că oamenii se transpun în poveștile celor de acolo, pentru că sunt niște povești. Participanții la test, pentru că ei sunt de fapt niște participanți la test, nu sunt concurenți, ei participă la un test, sunt oameni cu probleme mai mult sau mai puțin grele. Profunde. Există niște povești, iar oamenii se transpun, se regăsesc în acele povești. Probabil că acesta este motivul pentru care foarte multă lume urmărește traseul lor de acolo și apoi tot ce înseamnă Thailanda, acel paradis. Sunt foarte multe lucruri care contribuie la succesul emisiunii. Pot să îndrăznesc să spun succesul, pentru că e un succes, într-adevăr”, a încheiat Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@raduvalcan

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton