Radu Vâlcan, apăsat de dorul Adelei Popescu și al copiilor lor, la filmările „Insula Iubirii”: „Este cumplit” / Exclusiv

.

Radu Vâlcan se pregătește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”. În exclusivitate pentru Unica.ro, prezentatorul de la Antena 1 a spus cât de greu îi este să stea departe de Adela Popescu și de copiii lor, în timpul filmărilor din Thailanda. Totodată, Radu ne-a spus, printre altele, și de la ce apar certurile dintre el și actriță.

De ce nu ar participa Radu Vâlcan și Adela Popescu la „Power Couple România”

Radu Vâlcan și-a susținut colegii de trust la avanpremiera „Power Couple România”. Într-un interviu pentru Unica.ro, Radu a felicitat gazda show-ului, respectiv pe Dani Oțil, pe concurenții de la „Power Couple” și, nu în ultimul rând, pe toți oamenii din spatele camerelor de filmat.

Cu toate că i se pare un proiect ambițios, Radu Vâlcan ne-a dezvăluit că nu se vede participând vreodată la un astfel de show alături de soția lui, Adela Popescu. „Nu avem nevoie. Mi se pare foarte greu și admir cuplurile care au participat”, a spus.

Citește și: Adela Popescu, lecție de încredere în sine: „Sunt femei mult mai talentate și frumoase, cu toate astea eu am reușit” / Exclusiv

De la ce apar certurile dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu. „Discuții absolut copilărești”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu discret din anul 2010. Împreună au trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Deși ne-a spus că-și amintește până în cel mai mic detaliu momentul în care și-au spus primul „Te iubesc!”, prezentatorul „Insula Iubirii” a preferat să păstreze această amintire doar pentru ei doi.

Radu Vâlcan ne-a mai mărturisit că el și Adela Popescu nu sunt geloși pentru că niciodată nu și-au dat motive să se îndoiască de loialitatea celuilalt. De asemenea, prezentatorul de televiziune a spus că majoritatea certurilor lor pornesc de la motive „halucinant de comice și absolut banale”.

„De la copii când durează prea mult să se îmbrace. Durează foarte mult până ieșim din casă și intervin tot felul de discuții absolut copilărești și părintești”, a spus Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Cât despre cine își cere iertare mai des, Radu Vâlcan ne-a spus că proporția este aproximativ egală. „Și, și. Cred că eu acum, la vârsta mea venerabilă de 46 de ani. A spus ea într-un interviu că m-am înțelepțit. (zâmbește) Dar de puține ori, pentru că nu ne certăm. Mie îmi place să mănânc usturoi mult și des și atunci asta este într-adevăr o problemă”, ne-a mai spus prezentatorul de la Antena 1.

Citește și: De ce a mers Adela Popescu la terapie: „Am făcut câteva ședințe de psihosomatică”. Ce a descoperit despre problemele copiilor / Exclusiv

Ce iubește Radu Vâlcan la Adela Popescu

Radu Vâlcan ne-a dezvăluit și că nu există niciun lucru pe care l-ar schimba la soția lui. Din punctul lui de vedere, Adela Popescu „este o mamă și o parteneră perfectă”. „Este omul ideal alături de care vrei să-ți trăiești restul vieții”, a completat.

Se iubesc exact așa cum sunt, dar chiar și așa, nici căsnicia lor n-a fost ocolită de provocări de-a lungul celor aproximativ 14 ani de când sunt împreună. „Sunt multe provocări, ca în orice relație. Nopțile nedormite, pentru că avem copii mici. Dar am ajuns în punctul ăsta, în care avem familia pe care ne-am dorit-o. Cu înțelepciune și cu foarte, foarte multă dragoste și înțelegere oricine poate să treacă peste micile sincope”, a mai declarat Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Radu și Adela nu au simțit niciodată că ar avea nevoie de terapie de cuplu. Nu au o relație perfectă, pentru că perfecțiunea nu există, dar se acceptă și iubesc exact așa cum sunt.

„Iubesc la Adela faptul că mă iubește. Faptul că este un om cald și o mamă absolut senzațională. Are un râs extraordinar și molipsitor. Și îi place foarte mult să țină familia aproape. Este foarte atentă la acest lucru”, a mai spus Radu Vâlcan, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: De ce își construiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan casă la Șușani: „Nu ne va aduce niciodată bani” / Interviu exclusiv

Radu Vâlcan, apăsat de dorul Adelei Popescu și al copiilor lor, la filmările „Insula Iubirii”: „Nu este ușor”

Radu Vâlcan se pregătește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”. Reality show-ul se filmează la mii de kilometri distanță de România, în Thailanda. Fiecare job are avantajele și dezavantajele sale, iar unul dintre dezavantajele acestui proiect este că îl ține pe Radu departe de familie.

„Nu este ușor. Dorul de familie este cumplit de apăsător. Dar asta este. Acolo încerc să fiu cât mai implicat. Mă bucur foarte tare când filmez foarte mult pentru că timpul trece mai ușor pentru mine și sunt extrem de fericit când sunt în aeroport în drum spre casă”, a spus Radu Vâlcan, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/Adela Popescu, Radu Vâlcan; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton