Radu Siffredi: „Avem nevoie de psihiatru”. Ce spune iubitul Oanei Matache despre experiența care le-a marcat relația

.

Oana Matache și Radu Siffredi au participat la “Power Couple România”, show-ul prezentat de Dani Oțil, ce va fi difuzat, în curând, la Antena 1 și spun că experiența i-a schimbat complet.

Cei doi au povestit că au trecut prin diverse încercări fizice și psihice, care și-au pus amprenta asupra lor, în sensul bun. Iubitul Oanei Marache, Radu, este de părere că experiența i-a făcut “mai puternici ca și cuplu”.

„Avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta”

„Am trecut prin niște teste fizice și psihice. Ăsta este un detaliu pe care cred că putem să îl dăm. În opinia noastră ne-am descurcat bine și cred că ne-a făcut mai puternici ca și cuplu. Dar să spun cum ne-am descurcat exact în emisiune nu am cum. Trebuie să vedeți voi”, a declarat Radu Siffredi, pentru ego.ro.

Pe tot parcursul show-ului, Oana și Radu nu au avut acces la internet și nici voie să ia legătura cu familie. Sora Deliei, Oana, a descris totul ca pe o “chinuială psihică”.

„Știam în ce ne băgăm. Eu mă așteptam să fie mult mai rău din punct de vedere probe. Ce nu am anticipat eu a fost chinuiala psihică la care ne-au supus. Pentru că acesta este formatul, pe asta se bazează. Nu ai contact cu nimeni din afară. Nu ai contact cu familia, nu ai acces la internet” – a  precizat Oana Matache.

Mai în glumă, mai în serios, Radu Siffredi a mai spus că vor avea nevoie de un psihiatru după întreaga experiență, dar și de o vacanță.

Citeşte şi: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, are un trecut traumatizant. „La 16 ani mi-am pierdut dantura și aproape viața!”

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Citeşte şi: Cum au fost surprinși Oana Matache și Radu Siffredi după ce au încetat să se mai expună public atât de mult

Citeşte şi: Oana Matache a divorțat la notar de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu copiii celor doi

„Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta. Și de meditație. Dar și de încă o vacanță, pentru că noi am pornit cu ideea că o să mergem într-o altă țară, o să fie super vacanță și o să fie super nice și o să fie super frumos. Dar ne-am întors de acolo, eu cel puțin, cu 4 kilograme mai slab, bronzat și mai șmecher” – a continuat iubitul Oanei.

Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor ei la începutul anului

Oana Matache și Radu Siffredi sunt un cuplu de la începutul acestui an, după ce sora Deliei a anunțat că divorțează de soțul ei, Răzvan Miheț, cu care are doi copii – Jessie și Bogdan. Separarea de Miheț, cu care s-a căsătorit în 2017, a venit în mod “firesc, fără scandaluri”.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. (…) Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta. Că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile” – a povestea Oana, acum câteva luni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton