Prieteniile dintre vedete care au trecut testul timpului. „A fost o chimie fantastică între noi” / Galerie foto

.

Industriile TV, muzicală și cinematografică sunt trei domenii interconectate și foarte competitive. Nu poți obține fiecare rol pentru care dai casting, nu ai certitudinea că fiecare piesă lansată va strânge milioane de vizualizări și nici că vei fi lider de audiență în fiecare zi. În ciuda caracterului competitiv al domeniului artistic, sunt câteva vedete în țara noastră care au reușit să creeze prietenii speciale.

Dani Oțil și Răzvan Simion, Adela Popescu și Dana Rogoz (și nu numai) și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt doar câteva exemple de relații de prietenie care au rezistat în timp. Răzvan și Dani se cunosc încă din copilărie, Adela și Dana s-au apropiat datorită pasiunii lor pentru actorie, iar solistele trupei André datorită pasiunii lor pentru muzică.

Deși s-au cunoscut lucrând împreună, relațiile de prietenie pe care vi le prezentăm au trecut testul distanței și al timpului. Aici le putem numi pe Adela Popescu și Adelina Chivu, care locuiesc în țări diferite, sau pe Lili Sandu și Catrinel Marlon, care se află în aceeași situație. La rândul lor, Gina Pistol și chef Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut la filmările pentru „Chefi la cuțite”, însă prietenia lor rezistă chiar și după retragerea lor din show.

Adela Popescu și Dana Rogoz

Adela Popescu și Dana Rogoz s-au cunoscut în anul 2006, la repetițiile Danei pentru emisiunea „Dansez pentru tine”. „A fost o chimie fantastică între noi. La un an după acel moment am început filmările împreună pentru serialul «Îngerașii» – Adela juca fata bună, eu, fata rea. De atunci suntem ca două surori”, povestea Dana Rogoz în trecut, potrivit PRO TV.

Când a cunoscut-o pe Adela Popescu, Dana Rogoz avea deja o relație specială cu Laura Cosoi, alături de care a jucat în serialul „La Bloc”. Cu timpul, Adela, Dana și Laura au devenit din ce în ce mai apropiate. Cercul lor de prietene este mai mare însă, și le cuprinde și pe actrițele Alina Chivulescu și Ada Condeescu și pe prezentatoarea TV Irina Fodor, printre alte persoane.

Citește și: Diana Bart, detalii din culisele căsniciei cu soțul ei, Mihai Dumitrescu: „Nu poate să fie numai dragoste” / Video exclusiv

Dani Oțil și Răzvan Simion

Răzvan Simion și Dani Oțil au crescut împreună la Reșița, s-au mutat în aceeași perioadă în București și sunt colegi de platou de zeci de ani.

„Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite. Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru croiala profesională”, declara Răzvan Simion în urmă cu ceva timp.

Citește și: Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, și-au ales nașii pentru nuntă. Unde va avea loc evenimentul

Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc din perioada adolescenței. La sugestia taților lor, Săndel Bălan și Gheorghe Antonescu, solistele au format duo-ul André, îndrăgit pentru piesele ritmate. În ciuda succesului incredibil de care s-a bucurat, trupa s-a destrămat în 2001 din cauza neînțelegerilor dintre soliste. Au reluat legătura după mai mulți ani, iar în 2019 s-au reunit. Au lansat câteva piese împreună și ocazional mai susțin concerte în formula André.

Andreea Bălan este nașa celei de-a doua fetițe a Andreei Antonescu. „Astea suntem noi două: două surori puse de Dumnezeu în această viață una lângă alta și bănuiesc că nu contestă nimeni lucrul acesta”, a declarat Andreea Antonescu în iulie anul acesta, pentru Playtech.ro.

Citește și: Andreea Bălan a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea: „Sunt cea mai fericită din lume”

Raluka și Ana Baniciu

Raluka și Ana Baniciu s-au cunoscut la studio cu mai mulți ani în urmă. Ana a apreciat talentul Ralukăi, iar Raluka energia bună a Anei și viceversa. Ulterior au concurat în primul sezon al emisiunii „Asia Express”, pe care l-au și câștigat. Au făcut echipă și pe scena „Te cunosc de undeva” și sunt în continuare foarte apropiate.

Pe 14 noiembrie 2023, Raluka a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie, Ana Baniciu i-a urat pe Instagram: „Azi e ziua iubitei mele. Intenția mea a fost să fac o postare frumoasă, emoționată despre prietenia noastră de mulți ani și despre cât de specială este Raluka și cât o prețuiesc… dar am intrat în folderul cu filmulețe și poze cu ea și a ieșit asta. La mulți ani frumoși, Raluuuu! Să te iubească universul și să te bucure cu tot ce e mai frumos! Te iubim tare!”.

„Anaaaa mea!!! Te iubesc! Abia aștept toooot ce urmează. Ești Mi-Nu-Na-Tă“, a comentat Raluka.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri rare despre iubitul misterios al Ralukăi: „Este și cetățean israelian”

Antonia Iacobescu și Giulia Anghelescu

În urmă cu mai bine de un deceniu, în ultima săptămână a primei sarcini, Giulia Anghelescu a decis să-și numească fiica Antonia. „Am văzut-o foarte des pe Antonia și de fiecare dată mi-am spus: «Mamă, ce frumoasă e fata asta. Așa vreau să fie și fiica mea»”, a declarat artista atunci.

Cam în aceeași perioadă a început și relația dintre Antonia și Alex Velea care a fost aspru judecată de către public, amândoi fiind separați de foștii parteneri. Deși nu erau foarte apropiate atunci, Giulia a fost un sprijin pentru Antonia în perioada respectivă.

Citește și: „Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

Deși multă vreme s-a speculat că ar forma un cuplu, între Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu nu este decât o foarte specială prietenie.

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră. (…) A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, declara Gina Pistol în trecut.

Citește și: Ce face Cătălin Scărlătescu după ce a plecat de la Chefi la cuțite: „Am fost și sunt în gastronomie un supraviețuitor”/ Exclusiv

Dana Săvuică și Carmen Negoiță

Prietenia dintre Dana Săvuică și Carmen Negoiță a început cu o invitație la un eveniment, în urmă cu 7 ani. Datorită pasiunilor comune, Dana și Carmen călătoresc prin întreaga lume împreună.

„Avem ceva ani împreună ca și colege de social media. Probabil sunt vreo 6-7 ani de când călătorim împreună și ne bucurăm de o experiență foarte frumoasă și este o muncă de echipă care ne ajută foarte mult, pentru că am ajuns să ne cunoaștem foarte bine, inclusiv ce gen de ținute purtăm, cum ne machiem, care sunt unghiurile cele mai bune ale noastre la pozat, la filmat și atunci ne completăm una pe alta și ne și ajutăm. Adică ne pozăm una pe alta, ne filmăm. E o prietenie frumoasă și lucrativă în același timp”, declara Dana Săvuică vara aceasta, pentru Playtech.ro.

Citește și: Dana Săvuică, la 53 de ani: „Cel mai mare defect este că încă nu am învățat cum să iert”. Ce relație are cu fiica ei / Exclusiv

Lili Sandu și Sore Mihalache

Lili Sandu și Sore Mihalache au o relație specială de prietenie, deși nu au vorbit niciodată public despre ea. Pe 3 noiembrie 2023, Sore a împlinit 34 de ani. Și-a petrecut aniversarea la Roma, înconjurată de prieteni, printre care s-a numărat și Lili. Pe Instagram, cântăreața a publicat mai multe postări din Italia, printre care și un videoclip cu Lili pe care a scris: „POV: Fit check with your bestie”.

Sore mai are o relație specială și cu Alina Eremia, care este nașa fetiței sale și alături de care a jucat în serialul „Pariu cu viața”. La rândul ei, Lili este apropiată de modelele Catrinel Marlon și Ileana Lazariuc.

Descoperă și mai multe prietenii în galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton