Poza cu sărutul dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu stârnește și azi fanteziile bărbaților. De ce n-a vrut Andreea Marin să fie în locul actriței

.

Vă mai aduceți aminte de celebra ipostază senzuală în care Daniela Nane și Mihaela Rădulescu se sărută pasional? S-a întâmplat în urmă cu mai bine de 10 ani și momentul a fost imortalizat în cadrul unei ședințe foto, pentru o revistă mondenă.

Daniela Nane a revenit în atenția presei mondene după ce a anunțat că a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu, după un mariaj de opt ani.

Daniela Nane: „Sunt o femeie divorțată!”

Anunțul divorțului vine după ce actrița, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă de paparazzi, pe Calea Victoriei din București, în timp ce se plimba și săruta cu tenorul Octavian Ene (30 de ani).

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane” – a transmis fosta Miss România 1991, pentru a confirma despărțirea de fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu (57 de ani).

Istoricul a refuzat să facă vreun comentariu legat de subiectul divorțului. „Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…”, a transmis acesta, după ce i s-a cerut o primă declarație cu privire la despărțirea de actriță, potrivit Mediaflux.

Daniela Nane și Mihaela Rădulescu, într-o ipostază incendiară

În urmă cu câțiva ani, Daniela Nane a fost protagonista unui moment memorabil, fierbinte, când a sărutat-o pasionale pe Mihaela Rădulescu (54 de ani), pentru un pictorial realizat de revista Tabu. La vremea respectivă, s-a spus că Andreea Marin (49 de ani) ar fi trebuit să fie în locul Danielei Nane, dar ‘Zâna’ a refuzat propunerea pentru că “nu iese din anumite principii” ipostaza respectivă “nu o onorează”.

„Nu mi-a plăcut tema în sine. Însemnă doua femei care se sărutau. Or, asta este o postura, așa le-am explicat și lor, care pe mine nu mă reprezintă. Nici măcar nu-mi doresc să fac așa ceva. Ei vor să fac ceva îndrăzneț, însă eu sunt un om cu un alt principiu de viață”, a declarat Andreea Marin la acea vreme.

Cei de la conducerea revistei Tabu au considerat că dau lovitura cu sărutul celor două dive.

“Şefii din acea vreme de la revista cu pricina, intenționau să spargă vânzările cu o serie de poze care ar fi făcut înconjurul ţării la acea vreme! Cu Andreea Marin și cu Mihaela Rădulescu. Dacă Mihaela, fire trăsnită și nonconformistă, a acceptat nebunia, neinteresând-o dacă se săruta cu Andreea, sau cu vreo altă persoană publică, Andreea Marin a refuzat din start ideea”, a declarat un fost angajat al revistei, acum câțiva ani, pentru Libertatea.

„Respectivul pictorial din Tabu nu avea nicio legătură cu comunitatea gay”

După apariția pictorialului cu celebrul sărut, Daniela Nane a ținut să precizeze că sărutul nu făcea aluzie la comunitatea gay, ci a fost o simplă ironie făcută în contextul sărutului dintre Britney Spears și Madonna în timpul galei MTV Video Music Awards 2003.

“Mi s-a spus astăzi că cineva folosește și numele meu în încercarea de a-și rezolva problemele. Din respect pentru adevăr și pentru valorile pe care le promovez, aș dori să spun că respectivul pictorial din Tabu nu avea nicio legătură cu comunitatea gay, coperta era doar o trimitere ironică și amuzantă la foarte recentul sărut dintre Britney Spears și Madonna din acea perioadă (ca dovadă, a se vedea fotografiile din pictorial)” –  a transmis actrița, în 2015, pe pagina ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu: „Era un manifest pentru deschidere!”

La rândul său, Mihaela Rădulescu a ținut să precizeze că a fost doar un rol și că fotografia nu are legătură cu vreo părere personal despre comunitatea LGBT.

“Au găsit poza cu sărutul dintre mine și Daniela Nane. Minunat! Culmea, acum vreo… 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sărit de… fund în sus, azi. Iată și poza cu mine cheală, jucând rolul unui călugăr budhist, tot într-un pictorial din TABU. Și niscaiva poze din cele 6 filme în care am jucat diverse roluri, din videoclipuri sau campanii sociale, unde am mâncat și bătaie, că să lupt împotrivă violentei domestice, iată tot  spre binele unor femei care azi mă hulesc.

Ce mai contează, eu sigur nu-s nici lesbiana, nici cheala, nici călugăr, nici luptătoare la Revoluția din Timișoara ( în filmul „15” eram:), nici iubita lui Tudor Chirila (în filmul „Legături bolnăvicioase” eram), nici n-am murit căsăpită de un ucigaș în serie (în filmul „Fall down dead” am murit groaznic).

Mihaela Rădulescu: „Wake up, People! Trăiți viață, nu știrile!”

Mai rămâne să mai decupeze și vreo 2-3 pagini din cărțile mele de ficțiune, unde personajele trăiesc și spun lucruri… vai, teribile și… pac, mai avem niște știri din… universuri paralele. Mai, oameni buni, faceți diferență intre roluri și viață, intre campanii sociale și îndrăzneală, între știre și golăneală de ziar ieftin.

Citeşte şi: Daniela Nane va avea grijă de fiica Ioanei Maria Lupașcu, după moartea pianistei: „Trebuie să ne adaptăm la noua viață”

Citeşte şi: De ce nu a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu pentru fiul său

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, la 54 de ani. Povestea divei care a scris istorie în televiziune și iubirile trăite / Imagini de colecție

Citeşte şi: Daniela Nane și secretele ei de frumusețe. Ce face de arată impecabil la aproape 50 de ani

Să nu-mi spuneți că îl credeți mort pe Di Caprio, numai pentru că v-ați uitat la „Titanic” și nici că vreți să-l vedeți arestat de DNA și pe Jason Statham, că prea și-a făcut de cap cu recuperările alea de bani.  Wake up, People! Trăiți viață, nu știrile!” – a transmis ea, tot în 2015, pe Facebook.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au fost căsătoriți timp de opt ani

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în 2016. În trecut, actrița a mai trecut printr-o căsnicie cu omul de afaceri Viorel Popa, împreună cu care are un fiu, Codrin. Mariajul lor a luat sfârșit în 2002.

Daniela Nane este în prezent actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII. În 1991, a câștigat concursul de frumusețe Miss România și a fost prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Univers.

Octavian Ene, tenorul cu care a fost surprinsă Daniela Nane este în prezent doctorand la Universitatea Națională de Muzică București. Ene lucrează și ca tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Daniela Nane este director artistic. De asemenea, este solist și la Grupul vocal de muzică bizantină Anton Pan.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton